Bedę grzeczny i nie będe przeklinać

Czasem kazdy ma zly dzien...

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Co zrobić z bluzgami?

Poll ended at 20 Sep 2004 12:01

Utopić
0
No votes
Zakonserwować
0
No votes
Puknąć się w głowę
1
17%
Wyrzucić je z siebie
2
33%
Powiedzieć o nich szefowi
1
17%
Ugryźć się w język
0
No votes
Beznadzieja - Bici, wali ci na dekiel!
2
33%

Total votes: 6

leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

jutro rano albo niedziela oki?
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

To mi sie u Ciebie leo podoba :-)
Niedziela 8.00 w parq

P.S
Zeby bylo w temacie "bluzgi" napisze QRWA nareszcie rower miedzy nogi :twisted: ....Ludzie dwa tygodnie bez rowerka....
Personal best 200km
goksa
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by goksa »

kto nie przychodził na koncerty?! :evil: A kiedy były, ostatnio Dzem, po którym mam siniaka na palcu u nogi do dziś
to do RYSKA.... bo zapomniałam wziąć w cudzysłów
goksa
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by goksa »

znowu sie zaczyna qurwa mać, kłody pod nogi, kłody pod nogi, juz nigdzie mnie nie będzie chyba, ze w barze..............
Nawet cholera się wydzreć nie mogę, bo zaraz dziadek prezychodzi-za głosno słuchasz muzyki, za głośno......
A aj nie powiem, gdzie sa oni, a ni nie powiem, gdzie będziecie Wy o 15.00, a wszędzie tam mnie nie będzie, a ja juz nie wiem, co mam z soba zrobić............
Niestey, nie będę grzeczna i będe przeklinać, bo "swiat jest zły, pusty i popierdolony"
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

goksa, a moze zalozyc Ci oddzielny temat gdzie bedziesz bloga prowadzic, co? myslalas o czyms takim? czuje ze masz potrzebe...

dopisujesz jedna wiadomosc pod druga prowadzac monolog... faq cos mowi na ten temat.
goksa
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by goksa »

dobra, ja się zamykam. pewnie, że mam potrzebe, ale nie wiem, czy jeden blog wystarczy:)
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

wiec gdy poczujesz potrzebe to zaloz sobie drogie dziecie temat i juz sie go trzymaj zamiast po wszystkich watkach sie rozpisywac.. mysle ze to bedzie bardzo dobre rozwiazanie ;>
goksa
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by goksa »

dobrze, drogi rodzicu, a mam tylko jeszcze jedno pytanie, tam jest dużo miejsca? :)

To na dole, tez moje :)człowiek, jak zapoimna sie zalogowac, to aż miło :)
Last edited by goksa on 06 Aug 2005 12:55, edited 1 time in total.
Kinia
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by Kinia »

eee tam na forum... najlepsze blogi są na onecie... :P
"Tylko czarne glany są naprawde funny, bo mroczna załoga nosi je na nogach..." :D:D:D
Hunter
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Hunter »

Spider, Woodstock samo w sobie jest świetne, to dla mnie coś takiego jak dla Ciebie zjazd przyjaciół fotografów amatorów i na każdym zjeździe jest coś takiego jak wódka, w Jastarni zresztą też piłeś piwo... Kinia ma rację, ja traktuję to jako odskocznię od życia codziennego, kiedy mogę ruszyć się z domu i się wyszaleć nie pilnowany przez rodziców... nie to, żebym brał 12pak DUREXA ;) ale wyszaleć się też trzeba, aby zachować równowagę umysłową.
Na każdej imprezie z młodzieżą są narkotyki, ale cóż, tzreba tolerować życie takim jakim jest, nawet jeśli nam się to nie podoba. Bo jadąc w takie miejsce nie martwię się o jakiś przypał u rodziców, tylko o to, że sam przez przypadek będę miał kontakt z dragami, albo się czymś zarażę, ale mam nadzieję, że będzie fajnie więc w przyszłym roku postaram się jechać :)
Kinia
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by Kinia »

Ogólnie Woodstock nie jest zorganizowany po to żeby młodzież brała narkotyki, nie... To jest pokojowe spotkanie ! Na każdej imprezie małej, czy dużej mogą być narkotyki... A że ktoś tam jedzie nie znaczy że musi je brać ! Ludzie mają na tyle rozsądku ! Ta impreza jest po to żeby się zintegrować z ludźmi podobnymi sobie !!! I żeby się dobrze bawić ! A jak rodzicom się to nie podoba, to niech jadą jako nadzór dla swoich dzieci...
Moja przyjaciółka jest tam z ojcem ! Mi by to nie przeszkadzało, tylko dlatego że chciałabym tam być !!! :P Ot takie jest moje zdanie !
"Tylko czarne glany są naprawde funny, bo mroczna załoga nosi je na nogach..." :D:D:D
Hunter

Post by Hunter »

Co jak co, ale nie wyobrażam sobie, aby za mną na woodstock latała mama :D EE cały wyjazd ma wtedy inną atmosferę jeżeli jedzie paczka znajomych z dala od rodziców, nie sądzisz?? ;)
Post Reply