Czytam i ....podziwiam Behem zazdroszcze Ci cierpliwosci do nich....
A tak powaznie to zycze wam milego rozklejania....tym razem bezemnie
Jest szansa ze na mase sie wyrobie....a teraz zyczcie mi POGODY!!!!
Do zobaczenia za dwa tygodnie!
a jak się zszywacz ustawi na takie troszkę inne zszywki, to może być? tak wiecie, żeby stały te szpikulce, co wejdą w drzewo na sztorc...? Mam to zabrać.... A zwykły klej nie da rady...? To ja wezmę ten zszywacz i wszystkie drzewa moje....
Mam teraz juz tylko jeden problem... Jak ja Was poznam? czy Was będzie, że tak się wyraże cała masa ludzi, czy nie, czy jak? Nie bedziecie mieli koszulek? Może wsadxcie sobie róże w ząbki
juz i tak jest sporo kłopotów,generalnie chodzi o demonstrację a nie sparalizowanie miasta
najwazniejsze ze o Masie wie coraz więcej ludzi w Otwocku i coraz więcej w niej uczestniczy, może z czasem kierowcy samochodów nabiorą do nas większego szacunku,konfrontacja z nimi na pewno nam w tym nie pomoże, pokojowe współistnienie oto moja koncepcja Masy,pozdro
goksa wrote:Mam teraz juz tylko jeden problem... Jak ja Was poznam? czy Was będzie, że tak się wyraże cała masa ludzi, czy nie, czy jak? Nie bedziecie mieli koszulek? Może wsadxcie sobie róże w ząbki
Wątpie żeby na światłach o 22 w piątek był ktokolwiek inny niz OGR
Sorka, że tak póżno, ale ogłaszam, że kto chce, może jechać rozwieszać plakaty jutro czyli we wtorek o godzinie 21 tam, gdzie ostatnio, czyli skrzyżowanie matejki, zgłaszać proszę się na forum.
P.S> Z braku zgłoszeń jadę jutro samotnie rozwozić plakaty po otwocku i okolicach.