dobry pomysł!może w następny weekend?behem0th wrote: ahm, fajnie by bylo popedzic treningowo trasa maratonu wrzesniowego, gdyby zebralo sie kilka osob to zawsze srednia w gore idzie...
paler miter cd.: mienia XC, 17.07.2005, start godzina 16.00.
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
sezon trwa caly rok. ;>
a nikt nie powiedzial ze to ma byc pojedynczy przejazd, wiec nie widze sensu zeby czekac jakas nie wiadoma ilosc dni zeby wszyscy wrocili. (bo i tak wyjada nastepni)
a nikt nie powiedzial ze to ma byc pojedynczy przejazd, wiec nie widze sensu zeby czekac jakas nie wiadoma ilosc dni zeby wszyscy wrocili. (bo i tak wyjada nastepni)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
BigBlack wrote:Qrna zawsze jakies rewelacyjne foty mi sie trafia :/ Szzzzzqrde musial mnie focic jak poszedlem na strone :[
To nie ja.....ja takich pomyslow nie mam
Last edited by spider on 17 Jul 2005 21:43, edited 1 time in total.
Personal best 200km
No macie rację, że to może dziwnie wyglądało, chociaż "wolałaś" i "nie chcesz" to nie są odpowiednie sformułowania.. Oj, bo ja to tak dziczeję w tych naszych lasach, a potem się boje do ludzi... .. a tak dużo Was tam było, jak dla mnie masa krytyczna ale poprawię się przy najbliższej okazjileoheart wrote:matildae? nie chcesz sie integrowac wtedy gdy wszyscy sa za integracją?behem0th wrote: no uadnie, wolalas w krzalunach siedziec niz troche sie pointegrowac...
bezpieczna pozycja niekoniecznie oznaczala drugi brzeg.
Behem cieszę sie ze o tym wspomniałeś,miałem to na końcu języka
100% truebehem0th wrote:sezon trwa caly rok. ;>
Dokładnie, także bym się z chęcią dołączył do przejazdu (treningowego).behem0th wrote: a nikt nie powiedzial ze to ma byc pojedynczy przejazd, wiec nie widze sensu zeby czekac jakas nie wiadoma ilosc dni zeby wszyscy wrocili. (bo i tak wyjada nastepni)
Jeśli chodzi o przyszły weekend to przypominam o II OTWOCKIM Pikniku
Fortecznym 24.07 (niedziela) oczywiście na bunkrach Celestynowie.
Pozdro
Greg
Greg
- Creeping Death
- NApierdalator
- Creeping Death
- NApierdalator
Ja to jestem tu tylko gostekim który czasem napisze posta i wpadnie na mase Otwocką lub jakieś zawody ale myśle że przeciwko to napewno nikt nic nie będzie miał wkońcu to wolny kraj - wszystkim wolno pedałować (no moze nie w Warszawie)
Btw.. chłopaki chyba nie wzięliście na poważnie tego mojego "off topic" bo coś tak naprawdę ucichło ostatnio??
Pozdrawiam
Btw.. chłopaki chyba nie wzięliście na poważnie tego mojego "off topic" bo coś tak naprawdę ucichło ostatnio??
Pozdrawiam
Last edited by Creeping Death on 18 Jul 2005 20:46, edited 1 time in total.
POWERADE- Jebne czy wstane??
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
Honda Shadow VT500C - moja śliczna!
- Creeping Death
- NApierdalator
w ciagu najblizszych dni pojawia sie na stronei gloffnej razem z wynikami.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Witam
Postanowiłam tu się przywitać.
Bardzo miło współpracowało się w niedzielę. Dziękuję za zaufanie hyhy i uroczyście oświadczam iż:
1. nie walnęłam się w liczeniu
2. zawody nie zostały wcześniej "sprzedane" (niestety-dla mnie, wygranych nie było stać na taką usługę )
3. oczywiście nie znam (od lat) organizatora
Mam nadzieję, że następnym razem pojawią się inne panie i będę miała swoją kategorię, bo jak słusznie zauważył leoheart, najlepiej byłoby gdyby każdy miał swoją kategorię
Postanowiłam tu się przywitać.
Bardzo miło współpracowało się w niedzielę. Dziękuję za zaufanie hyhy i uroczyście oświadczam iż:
1. nie walnęłam się w liczeniu
2. zawody nie zostały wcześniej "sprzedane" (niestety-dla mnie, wygranych nie było stać na taką usługę )
3. oczywiście nie znam (od lat) organizatora
Mam nadzieję, że następnym razem pojawią się inne panie i będę miała swoją kategorię, bo jak słusznie zauważył leoheart, najlepiej byłoby gdyby każdy miał swoją kategorię
co dwie kaffcie, to nie jedna