1. Otwocki Alleycat - 05.06.2005

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

dla mnie tam bylo... 16. ;))))
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

behem0th wrote:dla mnie tam bylo... 16. ;))))
no to awansowałem w generalce ;)
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

I to bardzo :> jeszcze nie ten nr telefonu na zlomie spial :>>>>
BigBlack aka MuRzYN
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

ta, i druga brame... ;)

se tak tlumaczcie... ;)
Domar
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by Domar »

hehe myślę, że upublicznienie zapisków z trasy przyniosłoby wiele niespodzianek :P ale ja i tak nie zyskam wiele, więc mi to rybka. a zabawa i rywalizacja była przednia :)
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

taaak, biorac pod uwage ze opis byl nie do konca szczegolowy mozna by sie czepnac kazdego... :P
Guest

Post by Guest »

ale zobacz behe, Ediego się nikt nie czepia, tylko Ty jakaś taka postać podejrzana jesteś :P
Domar
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by Domar »

to byłem ja, ale nie bierz sobie tego do serca ;>
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

Jeszcze moje przemyslenie.....
Obowiazkowa jazda kolejno od 1 do 2...itd a nie od np 1 do 4..bo tak szybciej....
Personal best 200km
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

No tu sie nie zgodze. Chyba o to chodzi, zeby jak najszybciej obskoczyc PK, a nie walic maraton bo ktos akurat tak, a nie inaczej zaznaczyl PK :/ Chwile trzeba pokminic jak jechac co by najszybciej bylo i pedalowac. IMO kolejnosc dowolna.
BigBlack aka MuRzYN
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

Domar i inni, zamiast pisac ze to ja w drugim poscie to napiszcie pod spodem taki sam tylko z loginem, jak to zobacze to skasuje ten pierwszy.
bo tak to musze edytowac, kopiowac, bla bla, a w drugim wypadku nacisne tylko kasowanie.

wracajac do watku: no wlasnie nie wiem czemu mnie sie czepliscie, bo wiem ze coniektorzy te same bledy maja... ;)
punkty koniecznie w dowolnej kolejnosci, inaczej tracimy polowe zabawy z rozlozenia sil i wybrania optymalnej trasy. ja np. tylko w ten sposob moglbym wygrac z Edim. jak mnie dopadl na batorca to juz wiedzialem ze bedzie pierwszy. :)

a. jak zawodnik dojezdza na mete ma miec wypelnione wszystkie pola a nie dopiero tam po klasyfikacji sobie wpisuje... inaczej: czas powinnien byc mierzony w chwili odania wypelnionej karty, a nie przyjazdu.
chmiel
Moherator

Post by chmiel »

A możę zrobimy alejkata z jednym punktem i jednym zadaniem ? ;)
Kto wypije więcej browara w ciągu 15 min ? ;)
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

chmiel wrote:A możę zrobimy alejkata z jednym punktem i jednym zadaniem ? ;)
Kto wypije więcej browara w ciągu 15 min ? ;)

Oj Chmielu Chmielu...:-) :-) Ten punkt moze po zawodach? na obowiazkowym ognisku ??? :-)
Personal best 200km
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

pomysł Jacqa był rewelacyjny i wykonanie świetne, to był poligon doswiadczalny i proponuje błedy i wypaczenia,

(Edi tez sie walnął do czego sie przyznał a jeśli ktoś wypełniał manifest na mecie to powinien miec zaliczony czas zakończenia tej czynności)

pierwszego Alleycata odkreślić gruba kreską :D
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

BigBlack wrote:Luz ... jak bedziecie chcieli to dawac znac.
hm ja byłbym zainteresowany juz teraz koszulka z długim rękawem i...kurtka jesieno-zimową o ile producent takie rzeczy robi :?:

bede wdzięczny BigBlack,to juz drugi obiad sie szykuje 8) , że przy okazji zamawiania nowych koszulek dla chłopaków rozrysowałbys koszulke z długim dla mnie,no i kurtke o ile to mozliwe :)

Jacq obiecał zasięgnąć w tej sprawie języka u producenta ale po tej kontuzji jakos zaszył sie i chyba nie miał czasu ani głowy sie tym zająć

ps.chcę żeby te posty pojawiły sie oddzielnie ich sąsiedztwo jest najzupełniej przypadkowe bo temat koszulek ostatnio pojawił sie przy okazji Alleycata więc nie kasuj mi posta Behe please!
soldier of love

Image
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

Z dlugim rekawem mysle, ze nie powinno byc wiekszych problemow, Z kurtka .. hmm.. zobaczymy. Najpierw musze miec szablon, do ktorego trzeba dopasowac grafike. Zobaczymy.
BigBlack aka MuRzYN
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

z tego co wiem, firma ma przyslac jakies probki do jacq i wtedy mozna pomyslec nad dlugim. rekawem z windstopera.
aktualnie nie odczuwam takiej potrzeby, bo zima dopiero sie skonczyla. ;)
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

w tej sprawie jestem całkowitym ignorantem, nie wiem zresztą czy ktokolwiek oprócz mnie byłby zainteresowany taką kurtka juz i tak niektórzy sie podśmiewają ze mnie ze chciałbym od stóp do głów ubrać sie w barwy OGR ale..uważam że kurtka byłaby bardzo oryginalna i dobrze wyglądała na sniegu :D a ja zima często sie wywracam więc byłbym niezykle fotogenicznym elementem zimowego krajobrazu :D

i tak planuje kupic kurtkę..nie zrobiłem tego wyłącznie z braku gotówki choć juz kilkakrotnie przymierzałem sie do Kelly's (kosztuje 375pln i mogę liczyc jedynie na 7% pozesonowej obnizki) ale ...takich jest duzo a OGR byłby niepowtarzalny :)
soldier of love

Image
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

behem0th wrote:z tego co wiem, firma ma przyslac jakies probki do jacq i wtedy mozna pomyslec nad dlugim. rekawem z windstopera.
aktualnie nie odczuwam takiej potrzeby, bo zima dopiero sie skonczyla. ;)
to chyba dzisiaj ani tym bardziej we wczorajszym deszczyku nie jeżdziłes :)
soldier of love

Image
Post Reply