leoheart wrote: Jacq i Spider
to było świetne popołudnie właśnie płodzę relację i jeśli Wielki Moderator uzna za stosowne ją zamieścić to będzie tam więcej moich refleksji
póki co jeszcze raz dzieki ,dawno sie tak dobrze nie bawiłem i...nie byłem taki wsciekły
Miło że zostałem zauważony...ale cała zasługa i pomysł ==> Jacq.
Ja rozdawałem tylko piwo
No i kazałem dmuchać tylne koło
P.S
Niech ktos wysle fotki na ftp z dzisiejszej imprezy...
Wiem, że późno, ale dla Jacq wielkie dzięki! Niech Ci Bozia stukrotnie w dzieciach wynagrodzi Organizacja świetna i ja też dawno nie zmachałem. A poza tym ludzie świetni i konkurencja zajeb***. Po prostu bajka.
PS. Bigblack, tak to byłem ja, ale też browar piłem
Zarty zartami ale chyba jak jeszcze pedalowales to byla o tym mowa. Rysiek chyba chcial i nie wiem czy jeszcze ktos. Generalnie z tego co pamietam to ~100pln za koszulke.
BigBlack wrote:Zarty zartami ale chyba jak jeszcze pedalowales to byla o tym mowa. Rysiek chyba chcial i nie wiem czy jeszcze ktos. Generalnie z tego co pamietam to ~100pln za koszulke.
Ja sie "pisze" na koszulke ale jeszcze nie teraz ( chwilowo mam wydatki ...dam Ci znac ok ?
Jako, że mam już dostęp do świata to dołączę się do do gratulacji dla organizatora(ów).
Poza tym krótko: było sympatycznie, tylko ten browar u Spidera to dla mnie hardcor tak na tempo, myślałem ,że się wykończę.
Od Spidera wracaliśmy Rysiek, Młody i ja przez las i osiedle Stadion, najgorsze że zapomniałem o wycince lasu droga nam się skończyła i trochę było absolutnie off road. Krótko bo krótko ale ciężko.
Już rozglądam się za jakimiś ciekawymi miejscami w Otwocku i okolicach na następną edycję
Dbajmy by drzewa rosły jak najdłużej, bo kiedyś zrobią z nich dla Nas trumny
"Cichy potok - budzi się, Orzeł straż swą zaczyna
Taka cisza - taniec barw, Nad uśpioną doliną "
następnym razem jak się lepiej dobierze punkty korzystając z doświadczeń...bo np. która brama do oczyszczalni?....słupki w płocie łącznie z tymi od bramy czy nie? ile było schodków przy moście? itd itp. nie to ze się czepiam tylko trzeba wyciągnąć wnioski
i być może jakiś marginesik błędu by się gdzieniegdzie przydał albo dwie możliwe poprawne odpowiedzi tam, gdzie są wątpliwości. bo np czy schodków było 21 czy 22 to już kwestia spojrzenia na ten jeden niepełny.