wieszak

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
BigBlack
Leniwiec Albinos

wieszak

Post by BigBlack »

no dopr spece ;] jakies pomysly jak najlepiej powiesic rower na scianie ? musze wkoncu cos z tym zrobic bo nie chce go znow trzymac na srdoku pokoju :|
BigBlack aka MuRzYN
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

proponuje go ukrzyzowac jak jezusa :twisted: znaczy przyjebac gwozdziami do sufitu :twisted:

a tak seryo, to kup haki do sciany i tyle, sa takie specjalistyczne do bika, pewnie za 40 zet kosztuja w porywach
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

behem0th wrote:proponuje go ukrzyzowac jak jezusa :twisted: znaczy przyjebac gwozdziami do sufitu :twisted:
Pasje juz ogladal ? :p
behem0th wrote:a tak seryo, to kup haki do sciany i tyle, sa takie specjalistyczne do bika, pewnie za 40 zet kosztuja w porywach
tam odrazu kupowal .. na polerowanie sztycy nie mam narazie :p schemat i bede kul i rzezbil :]
BigBlack aka MuRzYN
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

>>proponuje go ukrzyzowac jak jezusa znaczy przyjebac gwozdziami do sufitu
>Pasje juz ogladal ? :p

nie ogladal, i nie obejrzy, takiej komerchy to juz chyba dawno nie bylo... zeby papieza, zydow, katolikow i innych wrabiac w reklame, pod pseudo dyskusyjnoscia dziela... to gorzej niz zmuszanie do ogladania lektur przez wajde & spolka. ;)

>>a tak seryo, to kup haki do sciany i tyle, sa takie specjalistyczne do bika, pewnie za 40 zet kosztuja w porywach

>tam odrazu kupowal .. na polerowanie sztycy nie mam narazie :p schemat i bede kul i rzezbil :]

w autocadzie Ci rozrysowac ? ;)
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

a wiecie że soundtracka do tej produkcji wydali?
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

behem0th wrote:>w autocadzie Ci rozrysowac ? ;)
wystarczy w paincie :]
BigBlack aka MuRzYN
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

yorek wrote:a wiecie że soundtracka do tej produkcji wydali?
nie ;]
nie slyszalem muzyki z ow filmu to nie wiem czy warto szukac ;-)
BigBlack aka MuRzYN
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

w paincie?
to moze w ogole postawie stolca na kartce, poskacze, pokrece butem i bedzie mega-wypas abstrakcyjny projekt wieszaka na rower murzyna ;> ?
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

na OST z killbilla były dźwięki mieczy to może na tym będą dźwięki biczowania i wbijanych gwoździ
BigBlack
Leniwiec Albinos

Post by BigBlack »

behem0th wrote:w paincie?
to moze w ogole postawie stolca na kartce, poskacze, pokrece butem i bedzie mega-wypas abstrakcyjny projekt wieszaka na rower murzyna ;> ?
no dobra dobra sie nie stresuje :p moze byc w cad'zie :]
BigBlack aka MuRzYN
paprak
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by paprak »

ja mam powieszony rofer w garazu na takich hakach, tylko kupowanych, nie wiem ile kosztowaly (bo starzy placili :), kupowalem w jakims mega wypaśnym Obi,Castoramie czy innym szajśie, ale chyba cos kola 15zl/szt. Wyglada to na zasadzie metalowej rurki wygietej w ksztalcie duzego L z tym ze dolna tzn pozioma linia w L idzie jeszcze lekko ku gorze z tej drugiej strony, z ktorej w przwdziwym L nie idzie (az sam sie zadziwiam precyzja z jaka to wymyslilem),co by sie sprzet wieszany nie zsunoł, wiec od dzis pamietajcie ze L RZĄDZI :), a bym zapomnial do sciany to jest przymocowane w ten sposob ze w dluzszej rączce L sa wywalone 2a otwory pod kołki 10tki , of koza mam takie dwa L na jeden rofer, bo z lekke by sie dyndal na jednym :)

No i nawet PAINT nie potrzebny :D
Uja tam DOBRY !!!! :P
Post Reply