Newsweek Polska przygotowuje cykl materiałów "Specjalne dodatki turystyczne". W sześciu numerach, począwszy od numeru 22/05, czytelnicy znajdą pomysły na niedługi, aktywny, sportowy urlop. Newsweek w 24-stronicowych dodatkach poleca sporty, które nie wymagają specjalnego przygotowania technicznego ani dobrej kondycji.
Tygodnik zaczyna od jazdy na rowerze. Dziennikarze specjalnie dla czytelników objechali trasy w pobliżu największych polskich miast oraz w górach. W pierwszym z dodatków, którzy ukaże się 30 maja („Polska na rowerze”), opisano jednodniowe trasy, które mogą stać się inspiracją do zaplanowania własnych dłuższych wypraw i częstszego wsiadania na rower. W tekście otwierającym - „Rowerowe vademecum” Krzysztof Olejnik, autor dodatków, udziela rad, jak przygotować się do wyprawy.
--
RedNacz
http://www.zhp.otwock.com.pl/przeciek/
Newsweek zaczyna od jazdy na rowerze
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
taaa właśnie słyszałem to w radiu. niestety nie sądzę żeby bylo tam coś ciekawego dla rowerzysty, który jeździ dość często. będą to raczej artykuły dla ludzi którzy na składaku chcą pojechać do powsina.
a w ogóle to dla mnie newsweek reprezentuje poziom faktu i superexpresu i po załamce jaką przeżyłem mając w rękach ze 2 albo 3 numery staram się go unikać jak ognia
a w ogóle to dla mnie newsweek reprezentuje poziom faktu i superexpresu i po załamce jaką przeżyłem mając w rękach ze 2 albo 3 numery staram się go unikać jak ognia
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Panowie, więcej tolerancji. Moja ślubna takimi traskami i opisami zaczyna się do rowera przekonywać... Widzi ze nie tylko ja jestem taki p..nięty a i temat staje się trendy... biorąc pod uwagę wysyp artykułów się pojawia w prasie o programach w tv nie wspomnę. Tak więc rośniemy w siłę - my ROWERZYSCI!!! I niech pisza nawet w szmatławcach - grunt żeby z motocyklistami nie myliliyorek wrote:taaa właśnie słyszałem to w radiu. niestety nie sądzę żeby bylo tam coś ciekawego dla rowerzysty, który jeździ dość często.