plan na sobotę

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

było ekstra zarówno na zawodach jak i na ognisku. teraz niestety łapie mnie żal, że nie mogłem wystartować...wykończę się psychicznie jak nie będe jeździł :(

w każdym razie respekt dla Ediego, Leo i Behema za to że chociaz próbowali oraz dla Spidera za...zobaczycie na filmie :)
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
Edi
Moherator

Post by Edi »

Hej. Fajnie było, tylko przez jakieś 2h po wyścigu nie mogłem się wyprostować (tak mnie plecy bolały). Wypiłem wieczorkiem jeszcze 2 browarki i właściwie mi przeszło. Ostatecznie podobno byłem 8 w M2 - chyba nieźle, szczególnie, że pierwszy raz w czymś takim wystartowałem. No i jako jedyny startowałem w glanach :D (czułem się trochę dziwnie, he he). A, dzięki za doping!! To było naprawdę SUPER. Może jutro uda mi się sklecić jakąś poważniejszą relację. Pozdrawiam.
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

o stary, żebyś Ty słyszał komentarze na temat tych glanów i Twoich mozliwości :)

generalnie to jeszcze chciałem zauważyć że stajemy się rozpoznawalną grupą w Otwocku - i git, o to chodziło :)

PS. wrzucam na ftp tylko część filmów. jak ktoś chce coś dłuższego zmontować to mogę i reszte dodać to sobie powycina cociekawsze momenty
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

na podjezdzie:

-ale zobacz, zobacz na jego noge, zobacz na jego noge.. zobacz.
-ladniejsze widzialem

huehuehue. edi, trzeba Ci fote zrobic w tych glanach. jak bedzie montowany film to przy kawalku dzisiejszym od popeya nr 033 wpakowac ta fote gdzies z boku ;)

a tak w ogole kup spdy, dasz po dupie wiekszosci kolesi. ;)
spider
Szaleniec z aparatem

Post by spider »

Edi wielki szacunek :-)
Personal best 200km
Edi
Moherator

Post by Edi »

behem0th wrote:a tak w ogole kup spdy, dasz po dupie wiekszosci kolesi. ;)
Co do spd'ów, to już miałem odłożoną kasę, ale niestety musiałem wydać na coś innego. Szkoda. Jeśli chodzi o jakieś rowerowe zakupy: SPD, to w tej chwili jest mój plan nr.1
Post Reply