artykul: witaminy dla czupryny, Pana. Jerzego A. Masłowskiego
'Promieniaowanie niszczy cebulki
Jedna z przyczyn lysienia jest szkodliwe promieniowanie plynace z podziemnych ciekow wodnych Dlatego, przed rozpoczeciem kuracji, nalezy wezwac wykwalfikowanego radiestete, ktory stwierdzi, czy dom aby nie stoi nad zyla wodna. Gdyby sie okazalo, iz w poblizu znajduja sie szkodliwe cieki, nalezy zainstalowac ekran ochronny, ktory na zamowienie, potrafi wykonac kazdy radiesteta. Ekrany sa dosc kosztowne, ale ale skutecznie chronia...'
bla bla bla, ROTFL
Ten artykul przebija nawet kluseczki ze szczupaka Pana redaktora Skoczka.
Przypomina mi sie 'Usterka' z TVNu, gdzie wezwani radiesteci pokazywali jak wyciagac kase z naiwnych ludzi. A kazdy mowil co innego... ;)
Ja tylko chcialbym wiedziec, co to sa te cieki wodne, bo przez prawie cwierc wieku nikt mi tego nie wyjasnil... normalnie woda filtruje praktycznie we wszystkich warstwach przepuszczalnych- piaskach, ktorych u nas od pytonga jest, wiec to chyba nie to. Moze chodzi o rure kanalizacyjna przebiegajaca pod wyrem, ulubionym fotelem czy klopem bo tam faktycznie, szkodliwe s_cieki plyna...
A tak w ogole to chcialem tylko powiedziec ze artykul prorowerowy jest o strone wczesniej: 'Rowerem do Europy' ;)
Kupujcie linie ;)
inia Otwocka str. 15
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel