Maraton Terenowy Blisko Otwocka #12, 05.10.2013
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
link do pleców nie działa w formularzu
a tył koszulki wygląda tak https://sphotos-b-cdg.xx.fbcdn.net/hpho ... 1178_n.jpg
a tył koszulki wygląda tak https://sphotos-b-cdg.xx.fbcdn.net/hpho ... 1178_n.jpg
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
Nie doszukujcie się wielkiej symboliki i metaforycznego znaczenia wzoru na tej koszulce - to nie kierownica samochodowa, żeby się jakoś straszliwie kłóciło
Tym razem to już niestety po japcach - ale, jak się nie podobywuje, to następnym razem nie muszę to być przecież znowu ja
Tym razem to już niestety po japcach - ale, jak się nie podobywuje, to następnym razem nie muszę to być przecież znowu ja
Lepiej późno niż później.
Model koszulki będzie taki jak na 11 edycji, wiec jak ktoś był, to ma punkt odniesienia.
Dla tych, co nie mieli tych koszulek w ręku - rozmiarówka producenta.
Model koszulki będzie taki jak na 11 edycji, wiec jak ktoś był, to ma punkt odniesienia.
Dla tych, co nie mieli tych koszulek w ręku - rozmiarówka producenta.
- Attachments
-
- rozmiarówka producenta
- x61-044-0a.jpg (135.13 KiB) Viewed 10210 times
Przypominamy, że niższa opłata startowa (40/20PLN) obowiązuje tylko do środy. Do środy zbieramy też opłatę za koszulki.
Dodatkowa informacja: po raz kolejny współpracujemy ze sklepem www.szumgum.com. Zwycięzcy oprócz pucharów otrzymają bony na zakupy w tym sklepie. Dodatkowo wśród wszystkich uczestników zostaną rozlosowane dodatkowe bony (6 x 50PLN).
Dodatkowa informacja: po raz kolejny współpracujemy ze sklepem www.szumgum.com. Zwycięzcy oprócz pucharów otrzymają bony na zakupy w tym sklepie. Dodatkowo wśród wszystkich uczestników zostaną rozlosowane dodatkowe bony (6 x 50PLN).
cookie monster
Dziekujemy za uczestnictwo w rajdzie. Dziekuje tez Ediemu za ogarniecie wszystkiego i spokoj ducha oraz wszystkim pomocnikom. Dzieki za uwagi dotyczace trasy i jej prezentacji;). Jak bedzie szansa - wnioski beda wyciagniete. Zmiana skali mapy na +- wydawac by sie moze naiwna koniecznoscia - niesie za soba koniecznosc wprowadzenia 2 map (1:50k) lub druku w wiekszym formacie. w koncu mozna wydrukowac mape mazowieckiego parku uzyczonej nam przez Compass w skali 1:1 po calosci i tam rysowac kolka. Mozna i tak (np mapa z bike orientu - zawody na oryginalnej mapie z naniesionymi PK). W koncu wszyscy dazymy do wygody...
Zawody wgrała Anita Kowalska z 10 PK przed Karolina Pacek i Zuzanna Szymanska z 8PK. Wsroda panow Marcin Krasuski 14pk(na 15) a za nim Lukasz Majewski i Piotr Nowak z 13 PK.
Zawody wgrała Anita Kowalska z 10 PK przed Karolina Pacek i Zuzanna Szymanska z 8PK. Wsroda panow Marcin Krasuski 14pk(na 15) a za nim Lukasz Majewski i Piotr Nowak z 13 PK.
- Attachments
-
- SDC10425.JPG (214.98 KiB) Viewed 9612 times
Ze swojej strony dziękuję wszystkim współorganizatorom za pomoc, w szczególności:
Strz - grafika (to Jej zawdzięczacie logo i świetne koszulki)
Wanda - poligrafia
Vigil - trasa
Stokrotne dzięki wszystkim, którzy pomogli w bazie Zawodów (przed, w trakcie i po).
Uczestnikom dziękuję za obecność. Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze.
Wyniki wstępne do ściągnięcia tutaj (klik)
W przypadku pytań, uwag itp jestem do dyspozycji (adam.szymanski(małpa)wp.eu)
Idę spać
Strz - grafika (to Jej zawdzięczacie logo i świetne koszulki)
Wanda - poligrafia
Vigil - trasa
Stokrotne dzięki wszystkim, którzy pomogli w bazie Zawodów (przed, w trakcie i po).
Uczestnikom dziękuję za obecność. Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze.
Wyniki wstępne do ściągnięcia tutaj (klik)
W przypadku pytań, uwag itp jestem do dyspozycji (adam.szymanski(małpa)wp.eu)
Idę spać
cookie monster
Ogłoszenia (parafialne):
- jedna z uczestniczek, prawdopodobnie w Karczmie zgubiła zegarek, uczciwy znalazca proszony o kontakt
Z innej beczki:
- w bazie zawodów znaleziono fragment lustrzanki marki Canon, jeśli ktoś zarejestrował jakąś stratę - prosimy o wiadomość.
- w tracie wyjazdu z parkingu karczmy, już ciemną nocą, omal nie rozjechaliśmy małego czarnego stworzonka. Okazało się przy bliższym rozpoznaniu, że są to CZARNE NAUSZNIKI. Właścicielka (jak sądzimy) również zapraszam do kontaktu.
- jedna z uczestniczek, prawdopodobnie w Karczmie zgubiła zegarek, uczciwy znalazca proszony o kontakt
Z innej beczki:
- w bazie zawodów znaleziono fragment lustrzanki marki Canon, jeśli ktoś zarejestrował jakąś stratę - prosimy o wiadomość.
- w tracie wyjazdu z parkingu karczmy, już ciemną nocą, omal nie rozjechaliśmy małego czarnego stworzonka. Okazało się przy bliższym rozpoznaniu, że są to CZARNE NAUSZNIKI. Właścicielka (jak sądzimy) również zapraszam do kontaktu.
cookie monster
Jak to co, nadzorowała pracęstrz. wrote:Największą moją zasługą jest podziabanie samodzielnie wszystkich pomarańczy - nie powiem, co reszta robiła w tym czasie
Przy okazji.
Na mecie, jak jeszcze nie było zamieszania, drukowałem dyplomy wszystkim, którzy przyjechali. Otrzymało je tylko ok. 10 osób. Jak już na dobre zająłem się wprowadzaniem wyników rzuciłem do drukowania około 40 dyplomów (niestety zostały nierozdane).
Wszystkim, którzy jednak chcieliby mieć dyplom odsyłam tutaj (klik), czyli do "wersji wydrukuj to sam"
cookie monster
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Dziekuje za swietnia zabawe. Przez swoja glupote stracilem pudlo, ale takie jest zycie. Oprocz tego, ze bylem na siebie troche zly, wszystko zaliczam na duzy plus...no moze na mapie numerki oznaczajace punkt powinny byc wieksze, ale to szczegol.
Fajnie bylo znow wszystkich zobaczyc.
Btw dzieki temu, ze sporo osob nie je miesa, mialem okazje na dokladke pyszne zupy, dziekuje
Fajnie bylo znow wszystkich zobaczyc.
Btw dzieki temu, ze sporo osob nie je miesa, mialem okazje na dokladke pyszne zupy, dziekuje