[quote="Mirolson"][quote="vigil"]dla nonFBers cytuje info od Arkadyja:
"(...)Start zawodów planowany jest na godz. 10, zakończenie na 18."[/quote]
A dzień ? :)[/quote]
A dzien to sobota. Ale jesli ktos w zaparte chce w nocy - to z piatku na sobote to moglby :-) i z soboty na niedziele tez ale wtedy PK obiecuje zebrac sam, w sumie PK moglyby zostac dluzej o ile ktos chcialby (watpliwe) - ale mysle ze gora do tygodnia i slad po naszej dzialalnosci powinien zniknac.
OGRówka 10-12.05.2013
Vigil, mamy na stanie [fizycznie ja] małe przewodniki rowerowe po Mazowszu, zdobytez Urzedu Marszalkowskiego w zeszlym roku. Chcemy dla startujących na przykład - ze 30, czy mniej, czy wiecej?
W sumie zostalo ich ok.60, wiec reszta mogloay zostac np. do rozlosowania na jesiennym mtbo?
W sumie zostalo ich ok.60, wiec reszta mogloay zostac np. do rozlosowania na jesiennym mtbo?
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
Wyniki, skan wersja robocza, może sędzia główny i organizator podsumują. Jak dla mnie było pięknie i okolica i miejsce i zabawa. Gratulacje dla pomysłu, organizacji i zwycięzców
- Attachments
-
- relaks
- IMG_8306.JPG (172.72 KiB) Viewed 5983 times
-
- pierwszy odważny
- IMG_8301.JPG (159.63 KiB) Viewed 5983 times
-
- zwycięzca na trasie
- IMG_8328.JPG (119.2 KiB) Viewed 5983 times
-
- szczegóły
- IMG_8955.JPG (126.51 KiB) Viewed 5983 times
-
- pierwsza 3 :-)
- IMG_8956.JPG (105.06 KiB) Viewed 5983 times
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
sedzia glowny i organizator nie musi podsumowywac - wiadomo ilosc PK a przy tej samej ilosci PK czas - cieszy znikoma ale wszak frekwencja no i sporo osob zrobilo (prawie) calosc. dla nas zabawa byla przednia przy obmyslaniu trasy, zakladaniu i zdejmowaniu PK, ciekawa okolica i mam nadzieje ze sie nie nudziliscie. Dzieki za towarzystwo i wrzucenie wynikow;-)
- Attachments
-
- Magda I kobiece.jpg (111.11 KiB) Viewed 5933 times
-
- Teraz rower na buta.jpg (98.48 KiB) Viewed 5933 times
-
- co oni tu wydumali....jpg (97.25 KiB) Viewed 5933 times