Wiec przybylem zobaczylem ale nie zwyciezylem. Impreza calkiem fajna. Trasa wzdluz swidra wiadomo malownicza, atrakcyjna, i napewno nie nudna. Fajnie sie bieglo choc pod koniec juz niec braklo sil. Czas 3:58 rewelacyjny nie jest ale i tak jestem z niego zadowolony, jak i z calej imprezy.
Anonymous wrote:Wszystko cacy, tylko organizator pozostawił po sobie pamiątkę w postaci taśm rozwieszonych na drzewach nad rzeką.....
Potwierdzam - sam widziałem wstążki przywiązane do drzew i krzaków nad Świdrem. Napisałem do organizatora maila z prośbą o usunięcie. Dostałem taką odpowiedź:
Całość oznaczeń została zdjęta w okresie od 22 do 26 lipca. Usunięto także oczywiście wszystkie odpadki z okolic naszych punktów odżywczych. Na trasie przebiegu zlokalizowano także i odśmiecono butelki z napojów odzywczych, batonów oraz żeli.
Oczywiście istnieje możliwość że jakieś pojedyncze oznaczenia i śmieci pozostały, z doświadczenia wiemy że jest to mniej niż 1 % - czyli nie więcej niż 3-4 metry taśmy i pojedyncze inne śmieci.
Fajnie. Sprawdzę w sobotę czy naprawdę nic nie zostało