Axel kaput
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
przesiadke zrobilem w zeszlym roku przy zmianie ramy, czyli dirt jumper jezdzil hm? 8 lat i jak sprzedawalem to nadal byl w idealnym stanie. :)Behe - ile razy Ty zmieniłeś amortyzator w czasie gdy ja jeździłem na Axlu?
taka prawda. tak jak rychu mowi, popatrz na amortyzator popeya.
osobiscie z tego co wymieniles nie wzialbym zadnego. zaleta ze nowe i od reki..
obejrzyj to co proponuje giant mike, bo moze byc dobre rozwiazanie, o ile go nie zajezdzil ;)
edit: chociaz ten xc 600 nie wyglada jakos zle
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Będę dzisiaj w Otwocku - powinien leżeć na szafie (o ile go szwagier P. nie sprzedał .)yorek wrote:chłopaki mówią, że interesuje więc słucham daj jakąś fotkę, opis i cenę (to ostatnie może być na priva bo się sępy zlecą )Giant Mike wrote:A Bomber Comp Coil olej-sprężyna-piwoty interesuje ?
Michał
Panowie mają rację - jest to wiekowa klasyka. Olej + sprężyna. 1900g. regulacja twardości w obu goleniach pokrętłem sprężyny, bez blokady ale za to z idealną charakterystyką pracy.
Dam znać - ew. prześlij mi swój numer kom na 609567824 to się odezwę - mogę na testy wypożyczyć, żeby forumowe guru ocenicły czy nie zajechany .
Będę w Otwocku jeszcze w niedzielę.
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Giant Mike
dlatego namawiamy na starego.. ;)Czemu tak konserwatywnie Marcok? Przeciez to klocki i już nie tak trwałe jak kiedyś
- Giant Mike
Z godnością i szacunkiem proszę - to jest model A.D. 2003 !behem0th wrote:dlatego namawiamy na starego..Czemu tak konserwatywnie Marcok? Przeciez to klocki i już nie tak trwałe jak kiedyś
Przekazany do testów - czekam na wrażenia.
Michał
stary, stary.
zerklem na niego i widac, ze nie jeden maraton przezyl..
w sumie to nie wiem co teraz sadzic, bo pierwszy raz spotkalem sie z tak wysmyranymi goleniami gornymi w marcoku z tego okresu.
w sumie to nie wiem co teraz sadzic, bo pierwszy raz spotkalem sie z tak wysmyranymi goleniami gornymi w marcoku z tego okresu.
- Giant Mike
W sensie, że wytarte? Ja wiem ... swoje przeżył. Nie można oczekiwać lustrzanego błysku ale jakiś specjalnie zniszczony też nie był (jak na 8 lat). W trakcie użytkowania wyścigowego był regularnie serwisowany.behem0th wrote:stary, stary.
Ale bez napora - czekam na decyzję.
Michał