Czy da się przejechać do Warszawy wzdłoz Wisły?
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Czy da się przejechać do Warszawy wzdłoz Wisły?
cześć,
zastanawiam się czy da się przejechać bez większych problemów do Warszawy jadąc cały czas przy Wiśle. Oczywiście nie chodzi mi o jazde wałem tylko ścieżką idącą przy wiśle i dojechać tak do siekierek.
pytam bo jak jeżdżę górą wału to czasem widać jakieś ścieżki w oddali, które są bliżej Wisły. Jeśli tak, to w którym miejscu najlepiej przebić się do wisły (na wysokości józefowa) ? wydaje mi się, że jak się zjedzie "pod dębami" to tam idzie tylko ścieżka w stronę otwocka.
pzdr.
marta
zastanawiam się czy da się przejechać bez większych problemów do Warszawy jadąc cały czas przy Wiśle. Oczywiście nie chodzi mi o jazde wałem tylko ścieżką idącą przy wiśle i dojechać tak do siekierek.
pytam bo jak jeżdżę górą wału to czasem widać jakieś ścieżki w oddali, które są bliżej Wisły. Jeśli tak, to w którym miejscu najlepiej przebić się do wisły (na wysokości józefowa) ? wydaje mi się, że jak się zjedzie "pod dębami" to tam idzie tylko ścieżka w stronę otwocka.
pzdr.
marta
Mozna bez wiekszych problemow, ino miejscami woda pewnie teraz stoi, pozatym uwazaj zeby jakis golas Cie nie popedzil przy plazy nudystow. :)
Po drodze bardzo fajne miejscowki na piknik i dzika dzicz.
Po drodze bardzo fajne miejscowki na piknik i dzika dzicz.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Re: Czy da się przejechać do Warszawy wzdłuć Wisły?
nie tylko, można tez w prawo w stronę Wwymk001 wrote: wydaje mi się, że jak się zjedzie "pod dębami" to tam idzie tylko ścieżka w stronę otwocka.
w aktualnej sytuacji moze minac miesiac albo i dwa zanim wszystko obeschnie..
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Żoltym szlakiem
Obecnie przejazd z otwocka (górki) do mostu S. moze dostarczyć sporo fajnych wrażeń . Polecam szczególnie posiadaczom fulli bo dziki zadbały o chropowatość powierzchni .w tę i na zad ok 40 km fajnej zabawy za każdym razem jakoś innaczej to wygląda.