Maraton Terenowy Blisko Otwocka fiu fiu #10 Otwock 14.04
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Re: odpowiedz
O potwierdzenie przelewu proszone są osoby, które będą wykonywały przelew w ostatniej chwili (dziś lub jutro).bebsztyk wrote:Mam małe pytanko jeżeli dokonałem przelewu na konto MTBO10 to muszę brać ze sobą potwierdzenie przelewu czy wystarczy legitymacja albo dowód
W Twoim przypadku nie jest to konieczne, wpłata jest na koncie.
Do osób, które rejestrowały się przed końcem zeszłego tygodnia starałem się wysłać pytanie o płatność.
To pisałem ja, Skarbnik
30zł to niedrogo, trzeba było się zarejestrować odpowiednio wcześniej.Giedroyc wrote:Czemu to takie drogie? co w cenie?
Z regulaminu:
6) Świadczenia w cenie wpisowego:
-Kolorowe mapy z naniesionymi punktami.
-Numery startowe.
-Napoje i posiłek regeneracyjny na mecie.
-Nagrody dla najlepszych zawodników w postaci pucharów za miejsca I-III w każdej kategorii oraz bony zakupowe do sklepów turystycznych o wartości 3000PLN ufundowane przez Starostwo Powiatowe w Otwocku. Każdy zawodnik który zaliczy choć 1PK i zostanie sklasyfikowany otrzyma pamiątkowy dyplom. Wśród wszystkich zawodników zostaną rozlosowane drobne upominki.
cookie monster
Przywiozę kompas. Odwołali mi pracę w sobotę ale już bawiłem się mapą więc startować i tak nie mogę.Arkadyj wrote:Czy ktos nie bioracy udzial w zawodach a bedący na miejscu moglby mi pozyczyc kompas? Obawiam sie, ze moge gdzies zabladzic a chcialbym jednak zdarzyc przed zmrokiem zrobic trase
A rowery jak cielęta leżą nad brzegami rzek
kilka jeszcze cieplych ujec z trasy
- Attachments
-
- IMGP2992_resize.JPG (249.11 KiB) Viewed 13003 times
-
- IMGP2996_resize.JPG (159.07 KiB) Viewed 13003 times
-
- IMGP3005_resize.JPG (167.78 KiB) Viewed 13003 times
-
- IMGP3008_resize.JPG (159.16 KiB) Viewed 13003 times
-
- IMGP3010_resize.JPG (232.53 KiB) Viewed 13003 times
-
- IMGP3014_resize.JPG (143.01 KiB) Viewed 13003 times
-
- IMGP3016_resize.JPG (249.74 KiB) Viewed 13003 times
-
- IMGP3017_resize.JPG (142.76 KiB) Viewed 13003 times
-
- IMGP3022_resize.JPG (145.75 KiB) Viewed 13003 times
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
bardzo nam milo, ze po raz kolejny sie podobalo.
zdjecia oczywiscie sa. w pierwszym rzucie glownie z punktu 13 (jak sie okazalo pechowego dla wiekszosci z was) i mety zawodow.
ftp://zdjecia_rowery:otwocka100@89.161. ... 0_by_strz/
zdjecia oczywiscie sa. w pierwszym rzucie glownie z punktu 13 (jak sie okazalo pechowego dla wiekszosci z was) i mety zawodow.
ftp://zdjecia_rowery:otwocka100@89.161. ... 0_by_strz/
Hallo ... hallo , kto mnie pamięta ten mnie pamięta, a kto nie pamięta to trudno . Po pierwsze maraton był rewelacyjny, i dziękuję organizatorom. Po drugie za godzinę ruszam na rower. Mogę Wam pościągać punkty kontrolne, bo wiem że wczoraj była taka rozmowa. Jakby co namiary mam na behe, to dam mu znać, które zabrałam . Chyba, że nie zdążę przed Wami. Pozdrawiam
-
Sposób na udaną sobotę - wytaplać się w błotku, potem obtoczyć w piasku jak w panierce W międzyczasie wykonać kilka dziurek przy pomocy zmyślnych kasowników. A wszystko to w fantastycznym towarzystwie, odżywiając się chałwą. Dzień zakończyć wciągając bułki i pomarańcze Dzięki za udaną imprezę. Byłam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni!
nie wiem czy ksiezniczki - wolalem nie probowac w obecnosci strz. a wlasie, te zdjecia sa jej autorstwa i owe wspomniane przez ciebie zostalo zrobione pod ostrowem w zbiorniku wodnym nieopodal kopalni piasku.General von Klinkerhoffen wrote:O ja!
Księżniczki też były na trasie!
Rychu, gdzie zrobiłeś zdjęcie nr DSCF1474?