Giant Mike wrote:
Macka ... hehehe .. dobre . Maciek ma siostre i to mocno nieletnia
SQ5HAR lepiej do mnie pasuje
Michal.
chodzilo mi o ta dalsza rodzine. po wujkach, ciotkach itp... ))
co do objazdu ok, moze byc w okolicach bozego. jakos sie dogadamy.
hehe no no... widze ze elita sie teraz na fora przeniosla. Kolega FNF, kolega HAR .
To ja moze sprostuje nieco...
Rodzina to my nie jestesmy ale tak sie jakos utarlo ze sie per Ciociu i Wujku do rodzicow zwracamy
Pozdrowionka od EXM-a w stanie komunikacyjnego spoczynku ;D
Giant Mike wrote:
Macka ... hehehe .. dobre . Maciek ma siostre i to mocno nieletnia
SQ5HAR lepiej do mnie pasuje
Michal.
chodzilo mi o ta dalsza rodzine. po wujkach, ciotkach itp... ))
co do objazdu ok, moze byc w okolicach bozego. jakos sie dogadamy.
hehe no no... widze ze elita sie teraz na fora przeniosla. Kolega FNF, kolega HAR .
To ja moze sprostuje nieco...
Rodzina to my nie jestesmy ale tak sie jakos utarlo ze sie per Ciociu i Wojku do rodzicow zwracamy
Pozdrowionka od EXM-a w stanie komunikacyjnego spoczynku ;D
PS.
zeby nie bylo ze nie umiem sie zalogowac hehehe
Spider wrote:Siemanko kolego EXM
Wytlumacz mi jedno dla czego w stanie spoczynku....?????
Czesc FNF no w stanie spoczynku bo od dlugiego czasu nei mam sprzetu... Moj HAM sirit jest w uspieniu i czeka na lepsze czasy na szczescie to nie jedyny spirit jakim dysponuje
wlasnie nie ma byc tak jak ja chce.
tylko przyzwoicie. jakos rok wszystko funkcjonowalo i nagle co, nie da sie? nagle chmiel z yorkiem zapragneli moderowac i se porozdzielali tematy zupelnie bez sensu, ktos inny zaczal tworzyc jakies powielajace topiki, o reszcie nie wspomne. ;)
i kurwa jak zwykle wychodze na tego najgorszego, pierdole taki biznes.
behe, nie pasi Ci cos, to przeciez Ty tu szefujesz i nikomu nie musisz sie tumaczyc dlaczego tak a nie inaczej zrobiles. Tzn z jedno zdanie wyjasnienia jest zawzse mile widziane.
Wywal to lzawe spotkanie po latach - ja sobie zazartowalam tylko, bo spodziewalam sie, ze ktso sie predzej czy pozniej obruszy, ze odbiegamy od tematu
wywalaj co chcesz, tylko na milosc boska, nie burkaj juz
jak dla mnie, to mozesz nawet wszustkie tematy z zeszlego roku wywalic - zaglada tam ktos?:D
no widzisz i nie pojelas tego co mowilem. ;P nie chce nic wywalac. nie chce robic rzeczy ktore tylko ja chce. pragne demokracji, ale widac w polsce sie to nie sprawdza. ;)