Tak jak w zeszlym roku, spotykamy sie w w piatek, 09.12 o 19:00 w Cafe MDK, Poniatowskiego 10 w Otwocku. Podsumujemy mijajacy rok, wreczymy nagrody w konkursie "pozytywne migracje", pokazemy najlepsze momenty na scianie (polwysep kolski, dolomity, leroica- mam nadzieje, moze kirgizja i inne ;), oraz porozmawiamy o tym, co moze sie wydarzyc w nowym, lepszym 2012 roku..
Szczegoly techniczne:
-wynajeta sala, zimna zakaska na stole,
-alkohol we wlasnym zakresie,
-w przypadku posiadania ciekawego materialu ktory mozna pokazac, prosze o kontakt.
:/ Kurczę, wygląda na to że mogę mieć problem żeby się urwać w piątek z pracy wcześniej (a pracuję do późna bo jest sam środek sezonu sprzedaży w firmie w której pracuję ). Czy w razie nie obecności jest jakaś możliwość odebrania nagrody i egzemplarza kalendarza ?? Chociaż nadal liczę że się uda ale....
w najbliższym czasie trzeba zorganizowac powtórkę dostałam dzisiaj rano info, ze kalendarze sie odnalazły i dotarły do otwocka więc w poniedziałek mozemy rozpocząć dystrybucję
I co z tym kalendarzem? jak można wejść w jego posiadanie? Gdzieś wcześniej chyba czytałem że w urzędzie miasta będzie można sobie go przywłaszczyć ale nie pamiętam gdzie to czytałem i czy na pewno
kalendarze będzie można pobrać w poniedziałek (19 grudzień) godz. 19
w Otwocku ul.Matejki w M2
zostawię tez w sklepach rowerowych w Józefowie i Otwocku na Poniatowskiego i Bazarowej.