23.11.2011 weekendowe
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Zachecony przez pania z prognozy pogody wybralem sie dzis na dluzsza wycieczke. Generalnie trasa bardzo podobna do tej, ktora kiedys zrobilem z Vigilem.
Gdzies okolo 12 zaczalem nerwowo rozgladac sie na sloncem. Niestety chmury nie bardzo mialy ochote sie rozejsc. I tak niestety w szaro-burych barwach przyszlo mi jechac. Liczylem na kilka fajnych zdjec skapanych w sloncu drzew. Nic z tego, od dzis nie bede wierzyl pani w telewizji
Gdzies okolo 12 zaczalem nerwowo rozgladac sie na sloncem. Niestety chmury nie bardzo mialy ochote sie rozejsc. I tak niestety w szaro-burych barwach przyszlo mi jechac. Liczylem na kilka fajnych zdjec skapanych w sloncu drzew. Nic z tego, od dzis nie bede wierzyl pani w telewizji
- Attachments
-
- Super droga Borowie - Parysow
- IMAG0635.jpg (172.41 KiB) Viewed 6311 times
-
- IMAG0633.jpg (144.35 KiB) Viewed 6311 times
-
- Pozytywnych migracji te zdjecie na pewno nie wygra :-)
Przed Cegłowem - IMAG0630.jpg (215.6 KiB) Viewed 6311 times
- Pozytywnych migracji te zdjecie na pewno nie wygra :-)
to samo spotkalo Lukasza i mnie. malo tego - w polowie wycieczki w ogole wylaczyli nam swiatlo...spotkalismy parke zurawi, 2 stada saren i kilka aut z cyklu bezdomna milosc. traska ponad 70km - falenica, wiazowna, kack, tereslaw, celinow, jedrzejnik, maliszew, grzebowilk, rudzienko, sepochow, jatne, glina, pogorzel, anielin, falenica. dzieki za wycieczke i ... desperadosa;)Arkadyj wrote:Niestety chmury nie bardzo mialy ochote sie rozejsc. I tak niestety w szaro-burych barwach przyszlo mi jechac
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
W sobotę na zachodnim przegu .. Wisły było ciekawie pogodowo. Poniżej skarpy mgła i widoczoność na max 50m, na skarpie czyli raptem 20m wyżej piękne słońce i z 5 stopni cieplej.Arkadyj wrote: Nic z tego, od dzis nie bede wierzyl pani w telewizji
A o 12 to ja już w domu byłem
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876