kontynuacja majowki, dwudniowa wycieczka po dalszej okolicy. Transport pociagiem do Kielc badz Czestochowy, dojazd w kierunku Spały, nocleg pod namiotem, powrot ze Spały do Otwocka. Okolo 120+130km teren/asfalt, termin poczatek wrzesnia, w zaleznosci od zainteresowanych (pierwszy weekend wypada 3-4.09).
pomyślę do kiedy decyzja?
ps.mam propozycję od kolegi zaproszenie na działkę na koniec lub drugą połowę września, okolice Mrągowa jako baza wypadowa,stamtąd kręcenie się po okolicy z namiotem trzy-cztery dni
ktoś byłby chętny?
mysle o poczatku wrzesnia, w weekend 3-4 jezeli ktos bedzie chetny albo w tygodniu jezeli sam, wiec decyzja w miare szybkosciowa, chociaz nie naciskam. ;)
hm ostatnio założyłem 120km z Ustki do Gdyni,wystartowałem o 6.17 z plaży i...dojechałem do Lęborka jakieś 70km po czym wsiadłem do pociągu nie wiem czy dam radę 2x120 w dwa dni ale...wstępnie się piszę
to sa wykrety! kilogramowy spiwor wrzucasz to swojego deuterka, minipack przytraczasz na zewnatrz. w kieszonke bluzy szczoteczka, pasta i mydlo oraz poprawiacz for-men i jazda. calosc nie wiele wiecej niz 2 kg. jedzenie na tzw. miescie tj. po trasie
hm ostatnio założyłem 120km z Ustki do Gdyni,wystartowałem o 6.17 z plaży i...dojechałem do Lęborka jakieś 70km po czym wsiadłem do pociągu Confused nie wiem czy dam radę 2x120 w dwa dni ale...wstępnie się piszę
mysle ze da rade spokojnie, tez juz sporo nie jezdzilem. w takim razie wyjazd pociagiem w sobote rano 3.09, obczaje trase to podam ktory.