wycieczka niedzielna, 31.07 godz.10
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
wycieczka niedzielna, 31.07 godz.10
zapraszam, start w Parku, cel WILCZYSKA
jest tam dwór nad Wilgą, dwa miesiące temu byłam tuż obok ale skończyła się mapa .... później ktoś mi opowiadał o nim a teraz może uda się odnaleźć
trasa przez wiejskie krajobrazy, Glinianka, Rudno, Głupianka, Parysów, Miastków Kościelny, Żelechów, Sobolew - powrót pociągiem lub .... dalej Łaskarzew, Huta Garwolińska, Osieck, Podbiel, Tabor, Otwock
jest tam dwór nad Wilgą, dwa miesiące temu byłam tuż obok ale skończyła się mapa .... później ktoś mi opowiadał o nim a teraz może uda się odnaleźć
trasa przez wiejskie krajobrazy, Glinianka, Rudno, Głupianka, Parysów, Miastków Kościelny, Żelechów, Sobolew - powrót pociągiem lub .... dalej Łaskarzew, Huta Garwolińska, Osieck, Podbiel, Tabor, Otwock
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
reaktywacja pomysłu!
zbiórka jutro 21 sierpnia stacja PKP w Otwocku o 9.40 pociągiem do Garwolina
powrót rowerami żelechów-łaskarzew-huta garwolińska-podbiel
http://maps.google.pl/maps?saddr=Garwol ... src=6&z=10
zbiórka jutro 21 sierpnia stacja PKP w Otwocku o 9.40 pociągiem do Garwolina
powrót rowerami żelechów-łaskarzew-huta garwolińska-podbiel
http://maps.google.pl/maps?saddr=Garwol ... src=6&z=10
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
pociag dojezdza do stacji Garwolin, ale ona jest w miejscowości Wola Rębkowska, tak więc ta trasa inaczej by wyglądała!
ja miałam inny plan, pojechac do Łaskarzewa, a potem przez wsie na wschód od lubelskiej, Miastków Kościelny, Parysów, Kalonkę, Radachówkę, Kołbiel, Sępochów...
ja miałam inny plan, pojechac do Łaskarzewa, a potem przez wsie na wschód od lubelskiej, Miastków Kościelny, Parysów, Kalonkę, Radachówkę, Kołbiel, Sępochów...
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Szkoda, że tak późno dowiedziałam się o Waszej wycieczce. Posta przeczytałam po 22, po powrocie z samotnej wycieczki rowerowej po Wielkim Księstwie Warszawskim. Ale nie ma tego złego. Fangusia dziś kręci z Protagonistą i będzie zaje fajnie. Udanej jazdy Wam życzę. Pozdro dla wszystkich
Still working