Zaproszenie
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
Zaproszenie
Wkrótce zbliża się nasz Wielki Dzień i bardzo chcielibyśmy przeżyć do razem z Wami
PS. Forma papierowa zostanie przekazana niebawem szanownym władzom
PS. Forma papierowa zostanie przekazana niebawem szanownym władzom
- Attachments
-
- zaproszenie mp.jpg (73.63 KiB) Viewed 10259 times
I co tu napisać? Nie wiem :/
Gratulacje, powinszowania!
Ściskam Was mocno i życzę radości ze spaceru szczęścia ścieżką, na której będą do Was dołączać Wasze dzieci, później ich dzieci, i tak aż do końca.
I pamiętajcie, co Wam mówi starszy kolega - nie dajcie się rodzicom, ciotkom, stryjkom i wujenkom. Powiedzcie im, że Maria Konopnicka też się zaciągała. Te dni są tylko Wasze, bierzcie teraz życie garściami. Szalejcie ze szczęścia, a nie z nadmiaru kłopotów organizacyjnych.
Jeszcze raz serdecznie gratuluję i ściskam Was (chociaż Piotrka to raczej ciężko ścisnąć)!
Ściskam Was mocno i życzę radości ze spaceru szczęścia ścieżką, na której będą do Was dołączać Wasze dzieci, później ich dzieci, i tak aż do końca.
I pamiętajcie, co Wam mówi starszy kolega - nie dajcie się rodzicom, ciotkom, stryjkom i wujenkom. Powiedzcie im, że Maria Konopnicka też się zaciągała. Te dni są tylko Wasze, bierzcie teraz życie garściami. Szalejcie ze szczęścia, a nie z nadmiaru kłopotów organizacyjnych.
Jeszcze raz serdecznie gratuluję i ściskam Was (chociaż Piotrka to raczej ciężko ścisnąć)!
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Gratuluje ... ale muszę poważnie pogadać z MOJĄ żoną .. Magdaleną:)
Michał (Osuch)
Michał (Osuch)
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Cholera, a ja taki nieogolony. ;)
Gratulacje.
Gratulacje.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
fajnie było zobaczyć OGRów w strojach galowych i wspólnie przejechać się do Karczewia Domarowi i Magdzie gratuluję, oprócz odwagi decyzji, zaangażowania rodziny w uroczystość
PS. chyba dobra wróżba bo dzięcioł coraz zywszy
PS. chyba dobra wróżba bo dzięcioł coraz zywszy
- Attachments
-
- pacjent
- d.JPG (90.3 KiB) Viewed 9966 times
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Naprawdę dziękujemy serdecznie, że byliście tam z nami w pełnym rynsztunku. Nie spodziewaliśmy się, że będzie nam dane przeżyć coś takiego jak szpaler ogrowy Byliście największą niespodzianką całej uroczystości, a wszyscy goście pytali tylko o Was. Tak w ogóle to wódeczka weselna się mrozi i czeka na grupowe spożycie Może by tak następny piątek (tj. 17.06) albo jeszcze następny (24.06 - tak w okolicy kupalnocki), bo zakładamy że najbliższy z Krwawych powodów odpada
pogoda ma być kijowata, a i chyba nie do wszystkich info doszło, więc w związku z licznymi rozjazdami próbowanie weselnych specjałów trunkowych przy ognisku organizujemy 1 lipca o godz 20:00 nad Świdrem przy zakolu. stosowne info napiszę zaraz jako oddzielny temat. kto może niech przybywa