Bike Orient

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

Post Reply
yorek
Wrak czlowieka

Bike Orient

Post by yorek »

Wybiera się ktoś do Łodzi? 26.06 , 150km na orientację. są chętni?
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
vigil
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by vigil »

tym razem do spaly. a jak ktos zdecydowany i nie lubi przeplacac to tylko dzis - 40 pln, od 7.06 - 60 pln. poki co mamy: behem, hak, vigil, yorek i moze Agnieszka jako wsparcie. Trasa nielatwa - 160 km w limicie 10 h lub fit 50 km w tymze limicie. Jak ktos chce dolaczyc to z propozycja transportu zapraszamy :wink:
http://www.bikeorient.pl/
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

http://www.a-trip.com/tracks/view/77714 moze nie jakas strasznie optymalna, ale wlasna :)

z ciekawostek, mozna bylo sobie przepchnac prom na trasie w ramach urozmaicenia :)
vigil

Post by vigil »

3ci udzial w zawodach cyklu Puchar Polski w Maratonach Rowerowych na Orientacje za nami. Organizator przygotowal nam 20PK i 160km w malowniczych lasach spalskich. Na pudle jak zwykle Piotr B, Pawel B i Grzegorz L, nie wiem w jakiej kolejnosci - do nich z 20PK dolaczyli: Adam W (no dobra, objechales dziadkow :) ), Lukasz D i Marcin N - czyli w sumie calosc zrobilo 6 osob. A za nimi wg. wszelkich znakow jestesmy my. Mialem nadzieje na miejsce>20 bo mocna obsada a wyszlo<10 z 19PK i 168 km w nogach, czas brutto 8:50. Nawigacyjnie - bez problemow, logistycznie i wiatrowo srednio - nieoptymalna trasa i kilkadziesiat kilometrow pod wiatr :? Z naszych orlow: szpony i dziob pokazali behem z 18 PK i BoB z 17PK. Bardzo podobal mi sie komentarz BoBa: " Musialo byc trudno skoro nie zrobilem calosci" :wink: Tak czy siak piekny i szybki wyjazd, sciana wody w czasie burzy na trasie, mycie czlowieka i rumaka w pilicy i ...przeprawa promowa na trasie za 2 pln od glowy i jeszcze trzeba sie namachac lapami :lol:
Attachments
ciagnidruty.jpeg
ciagnidruty.jpeg (53.81 KiB) Viewed 1894 times
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

sa wyniki: 7/8/16/22

a jeszcze odnosnie walorow przyrodniczych, niby mazowsze a jakos inaczej, sielsko i przyjemnie, do tego mega poziomki od ktorych trudno sie oderwac. :)
Post Reply