Pozycze flagi, szaliki itp reprezentacji Polski
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
- Arkadyj
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Pozycze flagi, szaliki itp reprezentacji Polski
Jak w temacie, wybieram sie na mecz, ale nie czuje sie az tak wiernym kibicem zeby kupowac na wlasnosc, dlatego jezeli ktos ma i moze pozyczyc szaliki, flagi lub inne rzeczy w celu dopingowania naszej narodowej (s)kopanej pilki bylbym bardzo wdzieczny. Place browarem
taki jeden ze stadionu Legii, o którym ostatnio dużo w mediach mówią, twierdzi (istnieją nagrania na to), że "to nie jest jakaś pier**olona szkółka niedzielna dla jakichś pedałów tylko ku*wa mecz i masz ku*wa kibicować jak prawdziwy facet" więc tak normalnie popatrzeć się nie chodzi, nie wypadabehe wrote:a to tak normalnie sie juz nie przychodzi na stadion popatrzec?
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
znaczy co, podsumowujac: jestem pedalem?taki jeden ze stadionu Legii, o którym ostatnio dużo w mediach mówią, twierdzi (istnieją nagrania na to), że "to nie jest jakaś pier**olona szkółka niedzielna dla jakichś pedałów tylko ku*wa mecz i masz ku*wa kibicować jak prawdziwy facet" więc tak normalnie popatrzeć się nie chodzi, nie wypada
ahh nie, na szczescie w ogole mnie to nie interesuje.
może dlatego, że władze klubu wreszcie poszły po rozum do głowy i stwierdziły, że nie da radę dłużej lecieć w chu*a i przy takim sumie medialnym bratać się z gościem, którego od kilku lat wpuszczać nie powinny...no ale to tylko takie moje przemyślenia a jedyna słuszna prawda pewnie jest taka, że to zły Tusk do spółki z TVNem próbują zgnoić bogu ducha winnych kibicówBrick wrote:Yorku czy chodzi osławionego w mediach herszta i szefa wszystkich kibiców Legii?? Jakoś Go wczoraj nie widziałem....może dlatego
Brick wrote: że byłem zajęty wiadomo czym
a ile wyrwałeś??
ten koleżka nie wchodził na stadion bo miał zakaz ale po ugodzie z kibicami warunkowo mu go odwieszona do pierwszego wybryku.... i znowu go nie ma więc to nie do końca tak że zawsze wchodził.... i z tego co wiem był to zakaz klubowy a nie nakaz sądu. Klub jest osamotniony (brakuje porządnej ustawy) w walce z czymś takim a tusk idzie złą drogą, ale to tylko moje zdanie.
z resztą zupełnie przez przypadek zamknięcie stadionów w Warszawie i Poznaniu, wraz z całym szumem medialnym, zbiegło się z ogłoszeniem projektu nowego budżetu ...
no i niedługo będzie można ponoć kupić piwo na stadionach .. to dopiero będzie ciekawe:)
z resztą zupełnie przez przypadek zamknięcie stadionów w Warszawie i Poznaniu, wraz z całym szumem medialnym, zbiegło się z ogłoszeniem projektu nowego budżetu ...
no i niedługo będzie można ponoć kupić piwo na stadionach .. to dopiero będzie ciekawe:)
Dum Spiro Spero
czegoś tu nie rozumiem facet pierze po pysku jednego z obrońców własnej drużyny ponoć w odpowiedzi na obrażanie przez tegoż, horda kibiców (sorry Panowie) wpada na boisko po zdobyciu pucharu tratując wszystkich którzy stoją im na drodze a klub ogłasza że wszystko jest ok a potem głośno protestuje że mu zamykają stadionBrick wrote:Klub jest osamotniony (brakuje porządnej ustawy) w walce z czymś takim a tusk idzie złą drogą, ale to tylko moje zdanie.
i co ma z tym wspólnego brak ustawy,Tusk i budżet?
a nie słyszałeś jak jakiś pisior z Bydgoszczy się wypowiadał w mediach, że to PO opłaciło zadymiarzy na stadionie żeby odciągnąć uwagę ludzi od innych problemów.leoheart wrote:i co ma z tym wspólnego brak ustawy,Tusk i budżet?
Tomku - Tusk ma szczęście, że jest premierem i mógł tak ustawić kalendarz ligi żeby finał wypadł wtedy gdy będą ogłaszać budżet. zazdroszczę mu możliwości ;p
dobra - skończmy w tym wątku bo nas zbanują
a co, jakies moherowe berety sa tutaj? ;)dobra - skończmy w tym wątku bo nas zbanują
smialo, smialo, rozmawiajcie sobie, moze jak temat bedzie caly czas u gory to sie w koncu te szaliki znajda dla arkadyjka ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930