Pozycze flagi, szaliki itp reprezentacji Polski

Chcesz sie czegos pozbyc? Kupic? Pozyczyc? No to tutaj...

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
Arkadyj
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Pozycze flagi, szaliki itp reprezentacji Polski

Post by Arkadyj »

Jak w temacie, wybieram sie na mecz, ale nie czuje sie az tak wiernym kibicem zeby kupowac na wlasnosc, dlatego jezeli ktos ma i moze pozyczyc szaliki, flagi lub inne rzeczy w celu dopingowania naszej narodowej (s)kopanej pilki bylbym bardzo wdzieczny. Place browarem :-)
chmiel
Moherator

Post by chmiel »

Uważaj na Litara ;)
...bo gdzie się ten kosmos kończy ?! Bo stół się, kurna, kończy tu !
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

załóż glany - łatwiej połamać krzesełko. a z atrybutów kibica wydrukuj przekreślone zdjęcie Tuska - to teraz nośny temat
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
behe

Post by behe »

a to tak normalnie sie juz nie przychodzi na stadion popatrzec? ;)
Brick
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by Brick »

nie dziaduj Arek :P
kupisz raz i będziesz miał na całe życie :)
chyba że chcesz zmienić narodowość..
Dum Spiro Spero
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

behe wrote:a to tak normalnie sie juz nie przychodzi na stadion popatrzec? ;)
taki jeden ze stadionu Legii, o którym ostatnio dużo w mediach mówią, twierdzi (istnieją nagrania na to), że "to nie jest jakaś pier**olona szkółka niedzielna dla jakichś pedałów tylko ku*wa mecz i masz ku*wa kibicować jak prawdziwy facet" więc tak normalnie popatrzeć się nie chodzi, nie wypada
Brick
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by Brick »

Yorku czy chodzi osławionego w mediach herszta i szefa wszystkich kibiców Legii?? Jakoś Go wczoraj nie widziałem....może dlatego że byłem zajęty wiadomo czym :)
Dum Spiro Spero
yaro1986
Postojebca
Postojebca

Post by yaro1986 »

Mam szalik reprezentacji, i mialem koszulke ale cos mi sie ostatnio nie rzucila w oczy wiec musialbym jej poszukac.
behe

Post by behe »

taki jeden ze stadionu Legii, o którym ostatnio dużo w mediach mówią, twierdzi (istnieją nagrania na to), że "to nie jest jakaś pier**olona szkółka niedzielna dla jakichś pedałów tylko ku*wa mecz i masz ku*wa kibicować jak prawdziwy facet" więc tak normalnie popatrzeć się nie chodzi, nie wypada
znaczy co, podsumowujac: jestem pedalem? ;)

ahh nie, na szczescie w ogole mnie to nie interesuje. :)
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

Brick wrote:Yorku czy chodzi osławionego w mediach herszta i szefa wszystkich kibiców Legii?? Jakoś Go wczoraj nie widziałem....może dlatego
może dlatego, że władze klubu wreszcie poszły po rozum do głowy i stwierdziły, że nie da radę dłużej lecieć w chu*a i przy takim sumie medialnym bratać się z gościem, którego od kilku lat wpuszczać nie powinny...no ale to tylko takie moje przemyślenia a jedyna słuszna prawda pewnie jest taka, że to zły Tusk do spółki z TVNem próbują zgnoić bogu ducha winnych kibiców :lol:
Brick wrote: że byłem zajęty wiadomo czym :)

a ile wyrwałeś?? ;)
Brick
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by Brick »

ten koleżka nie wchodził na stadion bo miał zakaz ale po ugodzie z kibicami warunkowo mu go odwieszona do pierwszego wybryku.... i znowu go nie ma więc to nie do końca tak że zawsze wchodził.... i z tego co wiem był to zakaz klubowy a nie nakaz sądu. Klub jest osamotniony (brakuje porządnej ustawy) w walce z czymś takim a tusk idzie złą drogą, ale to tylko moje zdanie.
z resztą zupełnie przez przypadek zamknięcie stadionów w Warszawie i Poznaniu, wraz z całym szumem medialnym, zbiegło się z ogłoszeniem projektu nowego budżetu :)...

no i niedługo będzie można ponoć kupić piwo na stadionach .. to dopiero będzie ciekawe:)
Dum Spiro Spero
strz.
HRSZT

Post by strz. »

no nie zaczynaaaajcie znow o wyzszosci kibica jednego nad drugim i co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie.

jakie bylo pytanie? czy ma ktos pozyczyc cos,. tak?
ma? nie ma?

no, to sio

;]
Koło Przyjaciół OGR - KPO "Śprychy"
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

ja mam szalik .... teraz to chyba za ciepło :wink: ...ale mogę pożyczyć
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

Brick wrote:Klub jest osamotniony (brakuje porządnej ustawy) w walce z czymś takim a tusk idzie złą drogą, ale to tylko moje zdanie.
z resztą zupełnie przez przypadek zamknięcie stadionów w Warszawie i Poznaniu, wraz z całym szumem medialnym, zbiegło się z ogłoszeniem projektu nowego budżetu :)...
czegoś tu nie rozumiem facet pierze po pysku jednego z obrońców własnej drużyny ponoć w odpowiedzi na obrażanie przez tegoż, horda kibiców (sorry Panowie) wpada na boisko po zdobyciu pucharu tratując wszystkich którzy stoją im na drodze a klub ogłasza że wszystko jest ok a potem głośno protestuje że mu zamykają stadion
i co ma z tym wspólnego brak ustawy,Tusk i budżet? :P
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
Brick
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by Brick »

Leo jeśli będziesz chciał to pogadamy sobie jak się spotkamy...
Dum Spiro Spero
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

leoheart wrote:i co ma z tym wspólnego brak ustawy,Tusk i budżet? :P
a nie słyszałeś jak jakiś pisior z Bydgoszczy się wypowiadał w mediach, że to PO opłaciło zadymiarzy na stadionie żeby odciągnąć uwagę ludzi od innych problemów.

Tomku - Tusk ma szczęście, że jest premierem i mógł tak ustawić kalendarz ligi żeby finał wypadł wtedy gdy będą ogłaszać budżet. zazdroszczę mu możliwości ;p

dobra - skończmy w tym wątku bo nas zbanują
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

dobra - skończmy w tym wątku bo nas zbanują
a co, jakies moherowe berety sa tutaj? ;)
smialo, smialo, rozmawiajcie sobie, moze jak temat bedzie caly czas u gory to sie w koncu te szaliki znajda dla arkadyjka ;)
Post Reply