Uważam siebie jako osobę tolerancyjną (dopóki nikt mi z kosą nie wyskoczy i nie będzie mi chciał czegoś zrobić), tak więc pytam uprzejmie: jakiego rodzaju muzyki słuchacie?? Ja osobiście słucham rocka, metalu, trochę bluesa, ale niewiele i osobiście nie lubię LP oraz innego "niu metalu"
ta, jestem tak kurew* mroczny ze az latarnie gasna jak przechodze obok ;>
chlopaki, ja to i dicho moge posluchac jak jest dobre. ;)
i nawet do wisniewskiego nic nie mam, moim zdaniem bardzo rzeczowy koles. malo ktory "artysta" wyszedl tak do ludu jak on. :)
nie gram, nie umiem, nie mam sluchu, zdolnosci, nie wiem, nie kreci chyba mnie. :)
To jestes w jakims zespole czy nie?? Ja mam takie ciekawe "moce", że zawsze jak ide przy ulicy to niektóre latarnie gasną gdy przechodzę a potem na powrót się zaają jak przejdę. Hehe nawet nie wiecie jaki to daje efekt w nocy gdy taką osobliwość zobaczy stara dewotka w sumie to się dziwię, że żadna nie miała jak dotąd zawału
Zgadzam sie....nie mozna sie szufladkowac...ja slucham od klasyki do metalu przez....dicho .Ze wszystkiego mozna cos dla siebie wybrac...
Wiec poco sie ograniczac ?
Ja się nie ograniczam tylko po prostu gustuje w tym rodzaju muzyki i nie mam nic do innych, jesli słuchają czegos innego, w przeciwnym wypadku Spider już dawno leżałbyś w rowie nieprzytomny