25.04.2011- Czersk

...moze ktos sie dolaczy?

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
vigil
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

25.04.2011- Czersk

Post by vigil »

W ktorym to bedziemy o 9:15 - 9:20 obserwowac jak zwierzak cwiczy swoja zwierzeca sile na podjazdach - start wiec z otwocka o 8ej - tempo niespieszne - umowione na srednia 29 :), szosa via grand otwock
carloz

Post by carloz »

Halo, halo... przecież tez mieliście się tam siłowac, a nie tylko obserwowac :wink:

Ja ruszam o 7.30 ze Swidra. Planowana średnia to okała 35km/h/. Trasa Celestynów-Osieck-Kosumce-Czersk. Jeśli ktoś chętny to moge go przechwycic 7.35-40 z zamknietego przejazdu kolejowego - po stronie mlądzkiej stronie torów.
MTB + /\/\/\/\/\ = :D
vigil

Post by vigil »

carloz wrote:Halo, halo... przecież tez mieliście się tam siłowac, a nie tylko obserwowac :wink:. Planowana średnia to okała 35km/h
podejrzewam, ze po twoim przejezdzie asfalt zostanie zwiniety i pozostanie tylko obserwacja. Poza tym obfitosc stolu i plyny wieloelektrolitowe moga nas skutecznie przyblokowac u podnoza :wink: Nas tj. mnie i Dareckiego - bo prezes zamierza utopic cala swoja rodzine w swidrze na kajakach - chyba zbyt hardcorowo podchodzi do tych poniedzialkowych tradycji... :?
Giant Mike

Post by Giant Mike »

carloz wrote:Halo, halo... przecież tez mieliście się tam siłowac, a nie tylko obserwowac :wink:

Ja ruszam o 7.30 ze Swidra. Planowana średnia to okała 35km/h/. Trasa Celestynów-Osieck-Kosumce-Czersk. Jeśli ktoś chętny to moge go przechwycic 7.35-40 z zamknietego przejazdu kolejowego - po stronie mlądzkiej stronie torów.
Jak rano nie będzie padało to pewnie koło 11 jadę Wilanów - Góra Kalaria - Kosumce - Osiceck (2 rundy ?) - Otwock.

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Arkadyj

Post by Arkadyj »

Michal ostatnio wracalem z pracy przez Wilanow - Gore Kalwarie. Coz, nigdy wiecej dopoki nie dokoncza tych remontow. Jechalo sie tragicznie.

Z innej beczki, probowalem zlapac Cie na gg - macie moze jakies wolne lozko w Zlotym Stoku?? :-)
Pienkna Nieznajoma

Post by Pienkna Nieznajoma »

Przepraszam ze sie wtracam, ale jakbys nie znalazl u Michala, to moje lozko zawsze na ciebie czeka, przystojniaku :oops:
Calusy mokre na dobranoc :calus:
Giant Mike

Post by Giant Mike »

Arkadyj wrote:Michal ostatnio wracalem z pracy przez Wilanow - Gore Kalwarie. Coz, nigdy wiecej dopoki nie dokoncza tych remontow. Jechalo sie tragicznie.

Z innej beczki, probowalem zlapac Cie na gg - macie moze jakies wolne lozko w Zlotym Stoku?? :-)
Bo trzeba jechać boczkiem - jest kilka opocji - ale najszybciej Wilanów - Konstancin i potem w Słomnczynie w lewo w doł i jest równoległa droga przy wale aż do samej G-K. Odcinek Wilanów - Konstancin Można też jechać nad Wisłą ale jest 20 minut dłużej.

W sprawie Z-S dzwoń na 660497859 - to ogródki działkowe. Ja mam tam 2 łóżka ale oba zajęte :) - możesz się do mnie dołączyć jak facetowi się będzie w pokojach nieskładało.

Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
carloz

Post by carloz »

Pienkna Nieznajoma wrote:Przepraszam ze sie wtracam, ale jakbys nie znalazl u Michala, to moje lozko zawsze na ciebie czeka, przystojniaku :oops:
Calusy mokre na dobranoc :calus:
Uuuuuu....... :jezor:
MTB + /\/\/\/\/\ = :D
vigil

Post by vigil »

Giant Mike wrote:Bo trzeba jechać boczkiem - jest kilka opocji - ale najszybciej Wilanów - Konstancin i potem w Słomnczynie w lewo w doł i jest równoległa droga przy wale aż do samej G-K. Odcinek Wilanów - Konstancin Można też jechać nad Wisłą ale jest 20 minut dłużej.
czy aby wszystkie te opcje beda wspolgrac z Arkadyja rowerem szosowym? :wink:

Dzieki carloz za wspolna jazde. Przyznam jednak, ze nie chcialo mi sie od razu wracac do swiatecznych wiktualow i zamiast skrecic vis a vis stacji falenica...polecialem dalej prosto do wawra, potem przez zakret do brzezin i wrocilem przez boryszew, wiazowna i jozefow co dalo 120 km i 4h jazdy. odcinek od wawra do brzezin 19km pod wiatr - chyba wlasnie o to chodzilo :wink:
Attachments
i tak po kres Resized.JPG
i tak po kres Resized.JPG (129.84 KiB) Viewed 6723 times
i na dol x20 Resized.JPG
i na dol x20 Resized.JPG (90.56 KiB) Viewed 6723 times
Do goryx20 Resized.JPG
Do goryx20 Resized.JPG (75.22 KiB) Viewed 6723 times
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

to my chyba lepiej sie dzis bawilismy.. tylko nie spodziewalem sie ze tak trudno znalezc dzis piwo. ;)
Post Reply