Rowerem do pracy z rana ...
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
o której? jeśli rano koło 8 to może będziemy się mijać albo po 14 to będę się rozglądał wracając z Wwy
ps.ale może mnie będzie łatwiej dostrzec bo będe w barwach Ogrowych i kasku fullface w razie czego krzycz
polecam LeCher na Karczewskiej-obiad za 9,99 niewielki ale smaczny albo dalej bar na Stadionie ponoć niezły i równie tani
ps.ale może mnie będzie łatwiej dostrzec bo będe w barwach Ogrowych i kasku fullface w razie czego krzycz
polecam LeCher na Karczewskiej-obiad za 9,99 niewielki ale smaczny albo dalej bar na Stadionie ponoć niezły i równie tani
smera
Wyjechałem o 9 00. Objechałem stadion, zobaczyłemwierzę ciśnień, dworzec i z powrotem. Potem księgarnia na Świętokrzyskiej i Stare Miasto. ZUS i knajpka przy Barbakanie. I do domu, na Solec! godzina 14 00, w domu.
smera
Wkleiłem zdjęcie z Wierzą Ciśnień. Niestety za duże. Wszystkim na rowerach, kłaniałem się. Wiem gdzie jest trefny most kolejowy, na Świdrze.
Fatalny stan ulic. Ale ludzie, mili. Stadion, taki jak w Ełku. Jest tam portal, forum.
WW3.WM.PL
I temat - rowerem. Jakoś - martwy. Choć chciałem rozgrzać Ich Waszymi namiarami. Może dla draki, ktoś wlepi coś swojego? Mieszkałem tam całe dzieciństwo. Ładne miasteczko. Tylko 60 000 ludzi... Jest także Wierza Ciśnień. I zdechły dworzec. Jakże bardzo przypomina mi Otwock...
Fatalny stan ulic. Ale ludzie, mili. Stadion, taki jak w Ełku. Jest tam portal, forum.
WW3.WM.PL
I temat - rowerem. Jakoś - martwy. Choć chciałem rozgrzać Ich Waszymi namiarami. Może dla draki, ktoś wlepi coś swojego? Mieszkałem tam całe dzieciństwo. Ładne miasteczko. Tylko 60 000 ludzi... Jest także Wierza Ciśnień. I zdechły dworzec. Jakże bardzo przypomina mi Otwock...
niech no zgadne, zaatakowala i wygryzla dziure w detce..
ps. chyba Cie leo przedwczoraj obtrabilem, sorka jesli wzbudzilem negatywne skojarzenie. :)
ps. chyba Cie leo przedwczoraj obtrabilem, sorka jesli wzbudzilem negatywne skojarzenie. :)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Ścierwo pas startowy blokuje!
Pikietę to niech sobie na Krakowskim przedmieściu urządzą!
A ja się pytam, gdzie są, kurka, sokolnicy? Za co im ciężkie pieniądze płacimy?
"Jaszembie" wyposzczone w wielkim poście niech szczują na szczerzuję, szuję, mendę!
Albo niech Pokrzewka ją całuje! Może to królewicz?
Pikietę to niech sobie na Krakowskim przedmieściu urządzą!
A ja się pytam, gdzie są, kurka, sokolnicy? Za co im ciężkie pieniądze płacimy?
"Jaszembie" wyposzczone w wielkim poście niech szczują na szczerzuję, szuję, mendę!
Albo niech Pokrzewka ją całuje! Może to królewicz?