MAZOVIA 2010
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
i pokrecili. carloz wykrecil 9 w generalce i 7 w kategorii (nie ma slabych kategorii brawo! niedziol i rycho objechali trase fit poza konkursem a ja trase mega (sluze trackiem jakby co) nieco ponad 35km i 325m przewyzszenia. Podloze twarde - trasa w miare ok - ciekawie poprowadzona z jozefowa do wiazownej - potem smisznie wzdluz lubelaka pasem przeciwpozarowym i walem wydmowym do goraszki. potem niestety dosc sztampowo - szlak czerwony, zolty do zagorza, znowu czerwony i niebieski - dlugie przeloty, malo gorek, ogolnie bardzo szybka trasa po zmrozonym podlozu, zero grzezniecia w piachu, sniegu czy blocie.
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
W tym Karpaczu to jakaś plaga treningowa - Kuba bliźniak też tam siedzi.carloz wrote:Ja będę.
BTW - pozdro z Karpacza.
PS. Forma się buduję, ale w zimowych warunkach, a wszędzie wiosna...
Na jakiej wysokości jest śnieg? Da radę nad Przesieką w górę przejechać do rozjazdu na Odrodzenie ?
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Nie tylko jeden bliźniak, bo jest i drugi
A poza tym to całe BSA i pół dawnego Mbike'a
Dzisiaj w nocy dopadało sniegu, wieć trening dopiero po południu był jak sie troche rozpusciło, ale dało się tylko tłuc w tą i nazad podjazd z Sosnówki do skrzyzownania na górze. Jak jest dalej i wyzej to nie wiem, zwjad poranny stwierdził ze tylko tam się da cos pokręcić.
A poza tym to całe BSA i pół dawnego Mbike'a
Dzisiaj w nocy dopadało sniegu, wieć trening dopiero po południu był jak sie troche rozpusciło, ale dało się tylko tłuc w tą i nazad podjazd z Sosnówki do skrzyzownania na górze. Jak jest dalej i wyzej to nie wiem, zwjad poranny stwierdził ze tylko tam się da cos pokręcić.
MTB + /\/\/\/\/\ =
tak się właśnie przyjrzałem trasie maratonu i mam ciekawe spostrzeżenie - trasa idzie ulicą Andriollego i za cmentarzem (przy mostku) odbija w prawo w stronę Karczewa....i to jest ciekawy moment bo tam jest teraz prowadzona wycinka i jak tamtędy biegłem w czwartek to w poprzek drogi leżało kilka ściętych drzew (dość dużych). chyba się tam jutro wybiorę popatrzeć
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
to moze by tak na lysej od razu jakas parowe przy okazji upiec? ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
- Giant Mike
Dostanę gryza w locie ?behem0th wrote:to moze by tak na lysej od razu jakas parowe przy okazji upiec?
M
- Giant Mike
Dasz radę. Wrzucaj foto-postępy na forum - będziemy dopingować.niedziol wrote:Ja będę(oczywiście w pocarlozowej koszulce), choć na razie mój rower raczej nie nadaje się do jazdy
Ja w tym sezonie po raz pierwszy pozimowe zmontowanie roweru zleciłem ... pamiętam, że zawsze wcześniej taka akcja kończyła się późno w nocy porażką z powodu ukręconej śrubki albo brakującej pierdoły.
Michał
Giant Mike wrote:Dostanę gryza w locie ? :)behem0th wrote:to moze by tak na lysej od razu jakas parowe przy okazji upiec? ;)
M
no nie wiem, przy takim wysilku moze cie zapchac i odciac doplyw powietrza ;)
to trochie poznawo juz, ale jak by byla chec daj znac tel.ja jestem umówiony na pedalenie o 11:30 więc ewentualnie na parówę w okolicach 14-15
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930