Harpagan 41 -> Lipnica (Powiat Bytowski) 15-17 kwietnia 2
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
hmm, faktycznie chyba najblizej skomunikownaja jest koscierzyna, choc tory do bytowa dochodza.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
generalnie to na przyszlosc warto dzialac szybko - jak tylko jest znana lokalizacja harpa - trzeba klepac miejscowke, wiec pomysl z dedlajnami jest ogolnie do dupy - bo gdy nadszedl czas okazalo sie ze wszystko w pobliskich powiatach jest juz zajete Po licznych dzialaniach ratunkowych udalo sie sklecic cos co bedzie na pewno lepsze niz szkolna klasa i 1000 osob, ale nie nalezy oczekiwac 2 osobowych pokojow z lazienka. Mila Pani ze wspomnianego gospodarstwa po prostu postara sie nas przenocowac mimo teoretycznie braku miejsc. Jedno jest pewne - na glowe nie bedzie padac, nie zamarzniemy i nawet nie trzeba brac spiworow i karimatow O reszte mnie nie pytac bo i tak nie odpowiembehem0th wrote:dedlajn rezerwacji miejsc zgodnie z dzisiejszymi ustaleniami w piatek, prosze o deklaracje.
eeee, to doświadczaj na miare swej wiedzy, szukaj, wykazuj cierpliwosc w szukaniu...ogarniaj ludzi, i dedlajnuj wczesniej - a jak to zrobisz... to daj znac, moze cie zatrudnimy do PRAnonymous wrote:eeee, z doswiadczenia wiem, ze sie da znalezc, ale sam proces szukania dlugii... jakos trzeba jednak ludzi ogarniac, ino dedlajn wczesniej dac.
szukalem, dedlajnowalem, wykazywalem cierpliwosc. bez podniety. ;)
moze nie trzeba bylo tak publicznie podawac namiaru na kwatere, pewnie pare zblakanych harpaganow czytajacych ja namierzylo. ;)
moze nie trzeba bylo tak publicznie podawac namiaru na kwatere, pewnie pare zblakanych harpaganow czytajacych ja namierzylo. ;)
jaaasne, wszyscy tylko czatowali na naszym forum, zeby zaklepac sobie dzieki nam noclegi nie, moj mily, to nasza dupokracja i sila zintegrowania wychodzi, niestety. No chyba, ze warunki noclegowe proponowane przez orga nam nie straszne. jesli nie - ekipa powinna byc okreslona wczesniej i decyzja co do noclegu podjeta natychmiast po ujawnieniu bazy. Trudno zeby jakas zarabana wies nagle zapewnila 1000 osobo-noclegow mieszczuchom. Nie wierze w to, ze decyzje co do udzialu w Harpaganie podejmujemy dopiero gdy wiemy gdzie bedzie start...behem0th wrote:moze nie trzeba bylo tak publicznie podawac namiaru na kwatere, pewnie pare zblakanych harpaganow czytajacych ja namierzylo.
To bardzo wdzięczna byłabym gdybyście pamiętali o mnie. Bez problemu mogłabym podczepić sie np. za pomocą haka do vigilobusa nawet. Amatorsko jeżdżę ale formę mam nie chwaląc się.beh bez log wrote:
do Goscia: za kolege sie wypowiem - Vigilobus na 100% zajety, moze cos w ostatniej chwili sie pojawi, proponuje takze ujawnic imie/nazwisko/pseudo artystyczne latwiej sie wtedy dogadac.
Olejanka Kaprikoza z Piaseczna
jezeli sie zdecyduje jechac samochodem to moge zabrac jedna osobe bez roweru, jezeli dalbym swoj bike do ediego wtedy moge wziac 4 osoby.
a czemu jeszcze nikogo od nas nie ma na liście?
dodatkowe info - pojawiła się bardzo pozytywna zmiana w regulaminie:
dodatkowe info - pojawiła się bardzo pozytywna zmiana w regulaminie:
Dodatkowo, uczestnicy nie posiadający własnych kart SI wpłacają w Sekretariacie kaucję, wraz z opłatą za wypożyczenia karty SI, w wysokości 60zł (50zł + 10zł)
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem