Harpagan 41 -> Lipnica (Powiat Bytowski) 15-17 kwietnia 2

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

hmm, faktycznie chyba najblizej skomunikownaja jest koscierzyna, choc tory do bytowa dochodza.
klepek
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by klepek »

ja samochodem, moc pozostała wyklaruje się na tydzień przed harpem. Jest to uzależnione czy będę jechał gdzieś z Polski, czy Warszawy.
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

behem0th wrote:hmm, faktycznie chyba najblizej skomunikownaja jest koscierzyna, choc tory do bytowa dochodza.
tyle że linia do Bytowa jest nieczynna :?
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
vigil
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by vigil »

behem0th wrote:dedlajn rezerwacji miejsc zgodnie z dzisiejszymi ustaleniami w piatek, prosze o deklaracje.
generalnie to na przyszlosc warto dzialac szybko - jak tylko jest znana lokalizacja harpa - trzeba klepac miejscowke, wiec pomysl z dedlajnami jest ogolnie do dupy - bo gdy nadszedl czas okazalo sie ze wszystko w pobliskich powiatach jest juz zajete :evil: Po licznych dzialaniach ratunkowych udalo sie sklecic cos co bedzie na pewno lepsze niz szkolna klasa i 1000 osob, ale nie nalezy oczekiwac 2 osobowych pokojow z lazienka. Mila Pani ze wspomnianego gospodarstwa po prostu postara sie nas przenocowac mimo teoretycznie braku miejsc. Jedno jest pewne - na glowe nie bedzie padac, nie zamarzniemy i nawet nie trzeba brac spiworow i karimatow :wink: O reszte mnie nie pytac bo i tak nie odpowiem :clever:
Guest

Post by Guest »

eeee, z doswiadczenia wiem, ze sie da znalezc, ale sam proces szukania dlugii... jakos trzeba jednak ludzi ogarniac, ino dedlajn wczesniej dac.
vigil

Post by vigil »

Anonymous wrote:eeee, z doswiadczenia wiem, ze sie da znalezc, ale sam proces szukania dlugii... jakos trzeba jednak ludzi ogarniac, ino dedlajn wczesniej dac.
eeee, to doświadczaj na miare swej wiedzy, szukaj, wykazuj cierpliwosc w szukaniu...ogarniaj ludzi, i dedlajnuj wczesniej - a jak to zrobisz... to daj znac, moze cie zatrudnimy do PR :?
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

szukalem, dedlajnowalem, wykazywalem cierpliwosc. bez podniety. ;)

moze nie trzeba bylo tak publicznie podawac namiaru na kwatere, pewnie pare zblakanych harpaganow czytajacych ja namierzylo. ;)
vigil

Post by vigil »

behem0th wrote:moze nie trzeba bylo tak publicznie podawac namiaru na kwatere, pewnie pare zblakanych harpaganow czytajacych ja namierzylo. ;)
jaaasne, wszyscy tylko czatowali na naszym forum, zeby zaklepac sobie dzieki nam noclegi :oops: nie, moj mily, to nasza dupokracja i sila zintegrowania wychodzi, niestety. No chyba, ze warunki noclegowe proponowane przez orga nam nie straszne. jesli nie - ekipa powinna byc okreslona wczesniej i decyzja co do noclegu podjeta natychmiast po ujawnieniu bazy. Trudno zeby jakas zarabana wies nagle zapewnila 1000 osobo-noclegow mieszczuchom. Nie wierze w to, ze decyzje co do udzialu w Harpaganie podejmujemy dopiero gdy wiemy gdzie bedzie start...
Guest

Post by Guest »

czy dałoby się podłączyć do szacownego grona jesczcze oczywiście turystycznie, najchęniej vigilobusowym transportem
beh bez log

Post by beh bez log »

o widzisz powyzej ze czytaja, moze nie 1000 a 100. ;)

do Goscia: za kolege sie wypowiem - Vigilobus na 100% zajety, moze cos w ostatniej chwili sie pojawi, proponuje takze ujawnic imie/nazwisko/pseudo artystyczne ;) latwiej sie wtedy dogadac.
Guest

Post by Guest »

beh bez log wrote:
do Goscia: za kolege sie wypowiem - Vigilobus na 100% zajety, moze cos w ostatniej chwili sie pojawi, proponuje takze ujawnic imie/nazwisko/pseudo artystyczne ;) latwiej sie wtedy dogadac.
To bardzo wdzięczna byłabym gdybyście pamiętali o mnie. Bez problemu mogłabym podczepić sie np. za pomocą haka do vigilobusa nawet. Amatorsko jeżdżę ale formę mam nie chwaląc się.

Olejanka Kaprikoza z Piaseczna :D
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

Edi wrote:My nastawialiśmy się na to, że weźmiemy samochód i pojedziemy sami z własnymi rowerami. Jeśli będzie taka potrzeba, to możemy zabrać 1-2 rowery.
masz na myśli osoborowery czy wyłącznie rowery? :)
soldier of love

Image
Edi
Moherator

Post by Edi »

leoheart wrote:masz na myśli osoborowery czy wyłącznie rowery? :)
Raczej chodziło mi o rowery, czyli takie rozwiązanie jakie przyjęliśmy, kiedy jechałem razem z Rychem. Jechaliśmy we dwóch z 4 lub 5 rowerami.

Rozwiązania pt. 4 osoborowery nie chciałbym praktykować
cookie monster
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

jezeli sie zdecyduje jechac samochodem to moge zabrac jedna osobe bez roweru, jezeli dalbym swoj bike do ediego wtedy moge wziac 4 osoby.
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

czy zdecydujesz się do 1.04?
soldier of love

Image
BartekJ
Buszujacy w forum
Buszujacy w forum

Post by BartekJ »

Prawdopodobnie będę jechał na trasę pieszą. Jak wykazują dotychczasowe doświadczenia TP się zupełnie nie komponuje czasowo z TR i pewnie się nawet nie zobaczymy.
A rowery jak cielęta leżą nad brzegami rzek
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

a czemu jeszcze nikogo od nas nie ma na liście?

dodatkowe info - pojawiła się bardzo pozytywna zmiana w regulaminie:
Dodatkowo, uczestnicy nie posiadający własnych kart SI wpłacają w Sekretariacie kaucję, wraz z opłatą za wypożyczenia karty SI, w wysokości 60zł (50zł + 10zł)
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
beh bez log

Post by beh bez log »

a jak bylo wczesniej?

ja pewnie sie zaraz zglosze..
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

wcześniej kaucja była 150 a nie 50
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
behem0th
Ojciec Dyktator