uhm. dzis 81km i super warunki (darek,hak,ja). a propos lasu jutro to jest plan zeby troche posmigac po Gorze Sobotow - godzina jeszcze nie ustalona, podam potem, ale 11 jest realna;). co do warunkow w lesie - tam gdzie wyjezdzone jest slisko - marzylem o kolcach, gdzie dziewiczo - semi slick wystarczy:)
hehe, podoba mi sie wasze umawianie jakby co alternatywnie mozna wpasc o 10:30 na ul. Koscielna lub o 11:00 w okolice karczmy zywieckiej w wiazownej. temat jak uprzednio:) xc tracki wokol Sobotow Gory.
PS. w zwiazku z masywnym atakiem snow flakow przynajmniej ja zmieniam plany - ide na narty...
sobota 29.01
start z rogu Majowej i Kolorowej o 1000, w planie kilka rund XC na górze Sobotów, potem lekki rozjazd, w sumie do 3h
Zapraszam! Czas zacząć kondycję na wycieczki robić
05.02.2011 sobota
Tak jak tydzień temu.
1000 - start, róg Majowej i Kolorowej
1030 - Góra Sobotów 4 rundy
1230 - zabieramy sie do domu
1300 - prysznic i obiadek (to we własnym zakresie )
Ktoś chętny?
jednak jest nawet fajnie jak sie przeszedlem,
jezeli pogoda sie utrzyma i nie bedzie padac to jutro do Gory Kalwaryji i Czerska mam ochote, startuje o 11.30 z Parku w Otwocku.
Last edited by behem0th on 05 Feb 2011 12:59, edited 1 time in total.
hak wrote:05.02.2011 sobota
Tak jak tydzień temu.
1000 - start, róg Majowej i Kolorowej
1030 - Góra Sobotów 4 rundy
1230 - zabieramy sie do domu
1300 - prysznic i obiadek (to we własnym zakresie )
Ktoś chętny?
no co!? sport dajrektor wydal dyrektywy i...to wystarczy . mialy byc cztery -byly cztery, wiec o co chodzi?;) co do warunkow dzis i na jutro zasady sa proste - albo asfalt albo rundy - a najlepiej jedno i drugie, a nie jakies lesne wyjezdzone trakty. ciekawe co dyro na jutro szykuje...