skołuj pan nam ftpa
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
miałem podobne rozterki ja odbyłem swoja pierwszą jazde w ślimaczym tempie po parku,krążyłem przez jakieś pół godziny i wszystko było ok aż do momentu gdy dojechałem do mojej klatki i...zaliczyłem glebę w drzwiach zresztą ...stale ja zaliczam w róznych okolicznościach,najczęsciej w piachu ale wierzę ze to minieKsI wrote:Cześć Yorek, wpadłbym ale ... od wczoraj mam SPD i jak narazie 3 razy glebe zaliczylem a nie chcialbym tego samego robic przy ludziach
ps.ciągle szarpie sie nerwowo gdy chce sie zatrzymać
a ile czasu już jeździsz na SPD ?miałem podobne rozterki ja odbyłem swoja pierwszą jazde w ślimaczym tempie po parku,krążyłem przez jakieś pół godziny i wszystko było ok aż do momentu gdy dojechałem do mojej klatki i...zaliczyłem glebę w drzwiach zresztą ...stale ja zaliczam w róznych okolicznościach,najczęsciej w piachu ale wierzę ze to minie
ps.ciągle szarpie sie nerwowo gdy chce sie zatrzymać
parę miesięcy,teraz mam przerwę (bede się musiał znów przyzwyczajać) bo szlag mi trafił buty i czekam na reklamację,pozdrowienia dla Scotta z ulicy Górnej w Otw
ostatnio upadki zdarzaja mi sie rzadko i to głownie kładę sie na bok
a propos SPD to według mojej oceny a mówie to na podstawie róznic szybkości osiągniętych na górce na ulicy Reymonta (o czym juz kiedys pisałem na forum),pedały SPD zwiększaja moc o jakieś 15% taką zanotowałem róznicę w osiągach z nimi i bez i sa nieocenione w jeżdzie terenowej,być może nawet daja więcej poweru niż te 15%
chociaż jak widzę Ediego jadącego w sandałach z prędkościa 70 km/h
to obawiam sie ze żadne SPD mi nie pomoże
ostatnio upadki zdarzaja mi sie rzadko i to głownie kładę sie na bok
a propos SPD to według mojej oceny a mówie to na podstawie róznic szybkości osiągniętych na górce na ulicy Reymonta (o czym juz kiedys pisałem na forum),pedały SPD zwiększaja moc o jakieś 15% taką zanotowałem róznicę w osiągach z nimi i bez i sa nieocenione w jeżdzie terenowej,być może nawet daja więcej poweru niż te 15%
chociaż jak widzę Ediego jadącego w sandałach z prędkościa 70 km/h
to obawiam sie ze żadne SPD mi nie pomoże
jest taka sprawa - wrzucamy kolejne materiały a ftp nie jest z gumy. lepiej nie nadwyrężać dobroci KsI. proponuję zdjąć conajmniej część materiałów z ftpa bo zajmujemy już ponad 400MB - chyba jest to lekkie przegięcie. ftp miał służyć do doraźnej wymiany danych a nie składowania tam setek mega zdjęć
myślę, że materiały z masy, FC i do prezydenta można skasować - co wy na to?
myślę, że materiały z masy, FC i do prezydenta można skasować - co wy na to?
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
nie wiem czy zauwazyles, ale wczoraj zdjelem 3 katalogi... spoko spoko, panuje nad wszystkim.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930