MAZOVIA 2010
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
jeszcze garść zdjęć
http://picasaweb.google.pl/tomasz.leo.m ... oviaKrakow#
http://picasaweb.google.pl/tomasz.leo.m ... oviaKrakow#
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mazovia podała lokalizacje A.D. 2011. Zaczynamy nieśmiertelnym Otwockiem a potem jest nawet trochę pagórkowatych nowości. Dobrze, że terminy bardzo się nie pokrywają z MTBMArathonem.
Michał
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- Arkadyj
Mnie zastanawia brak fajnych miejscowek jakimi byly Nidzica oraz Suprasla. Widac, ze Zamana organizuje wyscigi tam, gdzie otrzymuje najwieksze wsprarcie ze strony lokalnej wladzy lub gdzie ma gwarancje duzej frekwencji. Nowy Dwor, Radom, Legionowo, Pultusk to wszystko beda nudy.
Nie wiem skad tez wziely Ci sie niepokrywajace sie terminy Z tego co patrze to wiekszosc zawodow przypada na te same weekendy. Od siebie dodam, ze moze uda mi sie wystartowac w Szczytnie oraz byc moze zalicze Gwiazde Mazurska.
Nie wiem skad tez wziely Ci sie niepokrywajace sie terminy Z tego co patrze to wiekszosc zawodow przypada na te same weekendy. Od siebie dodam, ze moze uda mi sie wystartowac w Szczytnie oraz byc moze zalicze Gwiazde Mazurska.
- Giant Mike
No mogły by być tego samego dnia jak GG i Skandia. Dzięki temu kolejny weekend będzie wolny:)Arkadyj wrote: Nie wiem skad tez wziely Ci sie niepokrywajace sie terminy Z tego co patrze to wiekszosc zawodow przypada na te same weekendy.
Michał
W sumie Mazovia 2011 edycja zimowa.
Witam. Nie chciałem zakładać nowego tematu.Czy startujecie w northtec MTB zima 2011? Mam pytanie natury technicznej : czy opony z kolcami są dopuszczalne? Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
Łańcuch daje wolność.
- Giant Mike
Pytanie czy jest sens. Kolce przydają się tylko i wyłącznie na bardzo twardej i śliskiej drodze. Albo lodowaty asfalt albo bardzo wyślizgany śnieg/lód. W każdym innym przypadku nic nie dają i tylko przeszkadzają.dzidek wrote:tak możesz używać opon z kolcami
W kopnym śniegu nic nie pomaga a na "chrupiącym" wystarczy odpowiedni bieżnik.
Na razie pogoda wskazuje na użycie opon na błoto a nie kolcy
Michał
Ktoś sie wybiera w niedzielę na Mazovie?
Jakby co, to wybieram, się tez w sobotę o 14 przejechac trasę i do biura zawodów, chętni?
Jakby co, to wybieram, się tez w sobotę o 14 przejechac trasę i do biura zawodów, chętni?
Last edited by carloz on 03 Mar 2011 22:43, edited 1 time in total.
MTB + /\/\/\/\/\ =
Byłem, objechałem. Warunki sa bardzo sprzyjające, bardzo twardo i szybko. Tylko 2-3 fragmenty ok 200m gdzie jest naprawde slisko. Pozostałe odcinki ośniezone, ale nie wyslizgane. Bardzo dużo singli i waskich ściezek. Trasa ciekawa i nie omija żadnej górki w okolicy. Wycisniete 110% z tego terenu. Wyszło mi 39km. Czas 1h45min. HR avg 139. Szacowany czas pierwszego zawodnika - ponizej 1h35min
Ruszam z 1 sektora.
Ruszam z 1 sektora.
MTB + /\/\/\/\/\ =
fajna pogoda sie zrobila, ale chcica spania wieksza. :)
no to krecta dzielnie.
no to krecta dzielnie.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930