wrzucilem na alleypiasta. http://www.alleypiast.waw.pl/forum/viewtopic.php?id=193
moze bys dzidek wrzucil na mazovie i bedzie tego. mozna jeszcze na forum harpa - kiedys chyba byla zajawka tam o preharpie ale to przekracza me moce
Informacja dla wszystkich, których w regulaminie zawodów przeraża zapis o treści "Dystans: około 100km ..." - sklasyfikowany zostanie każdy, kto odnajdzie chociaż jeden punkt kontrolny. Poza tym patrz pierwszy punkt regulaminu .
Anonymous wrote:Witam,
czy nie dałoby się przesunąć godziny dotarcia na metę na wcześniejszą?
Chodzi o limit dotarcia na metę, czy o godzinę rozpoczęcia ogniska i wręczenia nagród?
Jeśli chodzi o to pierwsze, to podejrzewam, że najlepsi będą na mecie kilka godzin przed 18tą.
Jeśli o to drugie, to podejrzewam, że część startujących będzie jednak docierała na metę pod koniec limitu czasu. Trzeba poczekać z "afterparty" na wszystkich.
Bajdełej: zapraszamy wszystkich do tej pory niezdecydowanych.
Attachments
Ogłoszenie z dzisiejszej Linii Otwockiej (przepraszam za jakość skanu).
były już zawody na tym terenie, limit czasu 6 h i skończyło się tym, że nikt nie zaliczył wszystkich punktów
życzę organizatorom aby się mniej naczekali na pierwszych zawodników niz ja wtedy
godzina startu jest związana trochę z rozkładem jazdy pociągów, a ostatni o 22 z Garwolina
No milusińscy - ostatni dzień rejestracji, wieczorem formularz zostanie wyłączony i zostanie już tylko rejestracja na miejscu bez żadnych gwarancji.
ICM zapowiada chmury bez deszczu, wiatr się uspokoi więc powinno być znaczznie cieplej - z wyjątkiem poranka kiedy będize mrozić ;>
Trasa jest dopracowana, mapy jutro się wydrukują. Szczególnie zapraszam osoby z Otwocka, których dziwnie mało jest na liście
Trochę jedzenia kupimy - jakieś banany żeby szybko zagryźć, wodę, musztardę, keczap, trochę kiełbasy....ale ile tego wyjdzie to nie wiem, nie mam pojęcia ile kiełbasy można kupić za 150zeta