Kolarskie Kryterium Uliczne w Mińsku 15.08.
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Kolarskie Kryterium Uliczne w Mińsku 15.08.
Posiadających rowery szosowe zapraszam w tą sobotę 15.08. start jest nieodpłatny a nagrody na tle innych wydawałoby się prestiżowych imprez mogą być bardzo interesujące.
http://captor.home.pl/dynamo/?id=index&ida=9
http://captor.home.pl/dynamo/?id=index&ida=9
- dzidek
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
suuuper impreza
organizacyjnie świetnie, przed i w trakcie pokazy trialu, od czasu do czasu fajnie brzdękać zaczynała lokalna kapela
Oprócz kawałka trasy wyłożonego kostka który za każdym razem lekko mówiąc mnie irytował to było fajnie
Według moich i kamila obserwacji bylem 4 na...pewnie 4 albo 5 w kategorii
organizacyjnie świetnie, przed i w trakcie pokazy trialu, od czasu do czasu fajnie brzdękać zaczynała lokalna kapela
Oprócz kawałka trasy wyłożonego kostka który za każdym razem lekko mówiąc mnie irytował to było fajnie
Według moich i kamila obserwacji bylem 4 na...pewnie 4 albo 5 w kategorii
gg: 6607845
po raz kolejny szykuje sie emocjonujaca impreza w naszych okolicach. z tego co wiem minimum jeden cyborg, Arkadyj, choc zapewne w majteczkowych barwach i nasz towar exportowy - alpejczyk dzidek wystapic moga. w zwiazku z tym zawiazalismy dzis z leo komitet organizacyjny cheerleaderow (ek?) w celu supportowania koni pelnej krwi otwockiej. zamierzamy dotrzec na start honorowy na 14:00 zeby wlodarze miasta i sponsorzy nie wspominajac o zawodnikach mogli odbyc z nami runde honorowa a potem w atmosferze pikniku fotograficznego bedziemy kibicowac naszym. obserwacja w trakcie 20 petli po miescie bedzie na bank fascynujaca. do minska jest ok 45 km? wiec wystartowac trzeba okolo poludnia lub 11:30 z parku. trasa: parq - narutowicza- wola karczewska - glinianka - rzakta - jozefow - droga nr 50 - minsk. aha: http://captor.home.pl/dynamo/?&a_id=31
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
E bo mi się miński popier......
Zapomniałem o naszym mińsku.No to i pewnie się pojawię.
Łańcuch daje wolność.
allora Panie i Panowie!O 11:30 jutro w parku i niespiesznie trasa jak wyzej lub inna np przez Teresin i Grzebowilk. Tempo wycieczkowe, zeby przed 14 byc w Minsku. Rowery goralskie bo istnieje szansa na teren np. Dobrzyniec - Rudzienko lub Kedzierak- Jedrzejnik- Celinow- Glinianka. Myslcie o jakiejs kapieli po drodze. Kack odpada. Ma byc przy drodze i w miare krotko.Cos jest w Rudzienku ale nie znam. Do jutra
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
aaa to jak chcesz startowac to smigaj wczesniej bo my sie skupimy na voyeryzmie i do 13:30 mozemy nie zdazyc dotrzec. A co do kapieli w Swidrze to pewno jest i kilka innych miejsc ale z jakichs powodow chcialem tego uniknac. No ale jak sie nie da inaczej...podejmiemy kolektywna decyzjedo 13:30 jest rejestracja
- dzidek
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
o ile ubiegłoroczny start mogłem uznać za udany tak tegoroczny zdecydowanie do tych najgorszych...
wszystko zaczęło się przed startem od popsutego zapięcia buta, w końcu jakoś udało mi się prowizorycznie zapiąć but i mogłem wystartować. Jazda nie trwała długo bo do trzeciego zakrętu na którym przy prędkości ponad 50km/h tylne koło poślizgnęło się na studzience kanalizacyjnej i rower poleciał na krawężnik jakimś cudem zdołałem znacznie zwolnić zanim spotkałem się z asfaltem... efekt to na szczęście tyko drobne otarcia... bywało gorzej z racji początkowej fazy wyścigu zanim pozbierałem się do kupy samochód zamykający stawkę miną mnie i zmuszony bylem do kapitulacji...
za rok powalczymy znowu!!
Gratulację za walkę dla młodego i wielkie dzięki ekipie wspierającej a szczególnie arkowi który dotransportował mnie z i do domu:)
wszystko zaczęło się przed startem od popsutego zapięcia buta, w końcu jakoś udało mi się prowizorycznie zapiąć but i mogłem wystartować. Jazda nie trwała długo bo do trzeciego zakrętu na którym przy prędkości ponad 50km/h tylne koło poślizgnęło się na studzience kanalizacyjnej i rower poleciał na krawężnik jakimś cudem zdołałem znacznie zwolnić zanim spotkałem się z asfaltem... efekt to na szczęście tyko drobne otarcia... bywało gorzej z racji początkowej fazy wyścigu zanim pozbierałem się do kupy samochód zamykający stawkę miną mnie i zmuszony bylem do kapitulacji...
za rok powalczymy znowu!!
Gratulację za walkę dla młodego i wielkie dzięki ekipie wspierającej a szczególnie arkowi który dotransportował mnie z i do domu:)
gg: 6607845
i tu bym sie nie zgodzil bo ustalilismy ze wszystko przez Arka bo gdyby startowal to wszystkim by poszlo lepiej, nawet jemu:) Nam na szczescie poszlo niezle. W drodze tam (dzieki Domar) zaznalismy kapieli w Swidrze w Gliniance ( Łukasz nawet w butach SPD i gaciach). W drodze powrotnej kapiel gruntowna zapewniona zostala przez opatrznosc (Riders on the storm). Ogolnie super wycieczka i fajne zawody. dojazd do minska i przez minsk PKP - rewelacja - spokoj, zero ruchu oprocz odcinka Teresin- Kolbiel na 50tcedzięki ekipie wspierającej a szczególnie arkowi który dotransportował mnie z i do domu:)
- Attachments
-
- mlody i jego ostatnia petla.jpg (77.36 KiB) Viewed 4544 times
-
- dwa asy w rekawie poki co.jpg (69.01 KiB) Viewed 4544 times
-
- reinkarnacja w barwy klubowe.jpg (94.25 KiB) Viewed 4544 times
-
- leo incognito.jpg (91.53 KiB) Viewed 4544 times
kibicowanie zakończyło się wcześniej niż zakładaliśmy ale i tak było fajnie akcja z Dzidkiem przegapiona chociaż.....
- Attachments
-
- skutek
- ol20100815_75bis.jpg (110.65 KiB) Viewed 4539 times
-
- Dzidek cdn
- ol20100815_64bis.jpg (98.21 KiB) Viewed 4539 times
-
- to chyba kluczowa dla Dzidka akcja o ile cokolwiek widać,między facetem w koszuli a znakiem drogowym jak mi się zdaje
- ol20100815_63bis.jpg (96.02 KiB) Viewed 4539 times