Vigil zaliczył dzwona !

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

vigil
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by vigil »

na dzien dzisiejszy to mam wczorajsza fotke:( wesolo to nie jest i dzis zapewne odbedzie sie sad nad kotem mruczkiem...ciac albo nie ciac.
Attachments
mruczek.JPG
mruczek.JPG (17.65 KiB) Viewed 7133 times
BoB
Postojebca nałogowy
Postojebca nałogowy

Post by BoB »

motyla noga, nie wygląda to dobrze. nie chcę krakać ale bez krojenia to chyba tego nie poskładają :-(
... frajda przy targaniu gały i waleniu w przyciski jest nieporównywalnie większa niż przy mizianiu analoga pada ...
vigil

Post by vigil »

z karty informacyjnej:"leczenie. 11.05.2010 zabieg operacyjny. krwawa repozycja złamania obojczyka lewego. zespolenie płytką rynnową"
zalecenia: 4 tygodnie w ortezie barku czyli bez jednej reki na miesiac. od czytania pewno oczy strace, bo zaniki miesniowe i przykurcze w stawach to juz bankowe... no ale wreszcie: home, home again, I'd like to be there when I can..:)
vigil

Post by vigil »

tak troche ku przestrodze i dla ewentualnych nastepcow (bo jak wiadomo zlamanie obojczyka to najczestsze zlamanie rowerowe) podaje dane zestawu noszonego przez 1/2 roku: plyta dlg. 10,3 cm, szerokosc 9,3mm, grubosc 1,2mm, w niej 6 otworow fi 7mm. wkrety: 5 sztuk dlg od 15,5mm do 22,5 mm, fi 4,5 mm. I mimo, iz to stal chromowana to waga calosci - tylko 15g :wink:
Attachments
do wynajecia....JPG
do wynajecia....JPG (119.03 KiB) Viewed 6773 times
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

siakos tandetnie ta blyskotka wyglada ;)
Lucas

Post by Lucas »

Zdrowia dla cyborga i nowych kółek.
Post Reply