orzel wyladowal

O wszystkim i niczym.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

powrót w sobotę jest bez sensu. Kaczke II Nieugiętego i tak będą grzebać wśród innych królów w Krakowie więc raczej nie dojedziecie...
w każdym razie ja jestem za powrotem w ND
yorek - człowiek z wielkim...marzeniem
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

trochie zalosne ze org zmienia zdanie.
no nic, znow zajadajac schabowego bedzie mozna obejrzec ten porywajacy reality_kaczka_do_piachu_show w tv. zyjemy w naprawde ciekawych czasach.

ps. nie wiem czy sie wybiore w maju.
carloz
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by carloz »

też żałuję, że imprezy poodwoływane, ale myśle, ze niektóre komentarze to możecie pozostawić dla siebie i nie pisać ich w tym miejscu...
MTB + /\/\/\/\/\ = :D
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

carloz wrote:też żałuję, że imprezy poodwoływane, ale myśle, ze niektóre komentarze to możecie pozostawić dla siebie i nie pisać ich w tym miejscu...
generalnie można by takich komentarzy nie pisać, nie? jak w ogóle można mieć inne zdanie i nie podążać głównym nurtem :/ rzygać mi się chce od ciągłego słuchania o tym wydarzeniu. a demokrację mamy po to żebym mógł powiedzieć, że mi się to nie podoba
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

no ja tam wlasciwie chcialem sobie offtopik, bo sie pojawiaja baki w innych tematach, to moze raz a porządnie.. w oddzieleniu od harpa. ;)

wiec, razi mnie, ze takie rysunki w gazetach jak ponizej byly tydzien temu smieszne a teraz juz nie sa.
albo, ze trzeba byc smutnym, bo nie wypada byc innym.
albo, ze te kurwy w tv pokazuja jedno a mysla drugie.
albo, ze jak jem schabowego to musze ogladac w telenoweli trumne jakiegos obcego faceta i sluchac ze mu sie rece i nogi rozczlonkowaly.
albo, ze kraj z moich podatkow dosponsoruje rodziny ofiar na 40 kola zamiast dokarmic dzieci czy kupic jakas nowa karetke czy cos...
albo zdania, ze rosjanie sa zli i niedobrzy, a ich gesty falszywe, bo tylko polski narod jest szczery i kochany

no i to ze musze zmienic plany na weekend.

generalnie zeby nie bylo, jak sie przekrece to zachlajcie niezle i zatanczcie na moim grobie, bedzie mi milo, mozecie zorganizowac tez jakies zawody w deche z meta przy nagrobku. ;)
Attachments
polityka 10 kwietnia
polityka 10 kwietnia
Image1.jpg (158.38 KiB) Viewed 5697 times
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

nie głosowałem na Lecha,uważam że był niedobrym prezydentem i przesadą jest gloryfikowanie jego osoby,nie życzyłem mu następnej prezydentury i głosowałbym przeciwko niemu tym niemniej to co się zdarzyło
w jakiś sposób wytrąciło mnie z równowagi i skłoniło do głębszych refleksji na różne tematy dotyczących Polski i Polaków,smutnych dodam od razu,
jednakże nawet jeśli za tą tragedią stoją błędne decyzje polityków,a tak właśnie myślę,to trochę bolą te komentarze,są zbyt złośliwe jak dla mnie i nie przystoją ich autorom choć oczywiście maja prawo do własnego zdania :P

ps.no nie wiem czy wszystkiego nie odszczekam,zaczyna się polskie piekło http://wiadomosci.onet.pl/2681,2154806, ... kalne.html
albo
http://wiadomosci.onet.pl/2154795,12,do ... ,item.html
jak czytam komentarze w ustach takich polityków to zaczynam wyć
:twisted:
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
marcinch
Całkiem Kumaty
Całkiem Kumaty

Post by marcinch »

yorek wrote:
carloz wrote:też żałuję, że imprezy poodwoływane, ale myśle, ze niektóre komentarze to możecie pozostawić dla siebie i nie pisać ich w tym miejscu...
generalnie można by takich komentarzy nie pisać, nie? jak w ogóle można mieć inne zdanie i nie podążać głównym nurtem :/ rzygać mi się chce od ciągłego słuchania o tym wydarzeniu. a demokrację mamy po to żebym mógł powiedzieć, że mi się to nie podoba
Możesz wyłączyć tv albo radio , rzygać to się chce czytając twoje wypociny . czyt. komentarze .
Piwo to zdecydowanie nie moje paliwo !
Domar
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by Domar »

behe, co innego jest nie zgadzać się z polityką, a co innego oddać hołd jakby nie było prezydentowi, który zginął na służbie. też na niego nie głosowałem, nie uważam, żeby był prezydentem wybitnym i na pewno bym na niego nie głosował.

ps. no i nie jego wina, że jego brat już kompletnie stracił kontakt z rzeczywistością. tylko on potrafi po 4 dniach szczególnego czasu, kiedy nie było kłótni, jedną decyzją tak poróżnić ludzi. przykre to, bo widać że pewni ludzie nigdy się nie zmienią.
I co tu napisać? Nie wiem :/
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

marcinch wrote: rzygać to się chce czytając twoje wypociny . czyt. komentarze .
możesz nie wchodzić na forum i nie czytać
Kacha
Postojebca zawodowy
Postojebca zawodowy

Post by Kacha »

myślę, że każdemu człowiekowi należy się szacunek, nawet politykom ;)
Pan Kaczyński był Prezydentem Polski, wybranym w demokratycznych wyborach, który zginął tragicznie, wykonując swoje obowiązki. Naśmiewanie się z niego w tym momencie jest trochę niesmaczne. Czy był dobrym czy złym Prezydentem, historia to oceni. Ja osobiście nie byłam ani jego zwolennikiem ani przeciwnikiem.
peggy brown
MR bez loga

Post by MR bez loga »

Yorek - nie oszukujmy się - to nie "inne zdanie" jest tutaj problemem, ale jego forma.
Jak dla mnie to wygląda na silenie się na oryginalność, ale może się mylę.
m

Post by m »

Ja myśle ze mimo ze glosowalem na tuska to teraz życze mu jak najgorzej:/
A ostatnio przeczytalem jeszcze to:
http://fronda.pl/news/czytaj/julia_latynina_katyn_2_1
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

Julia Łatynina (ur. 1966) - rosyjska pisarka i publicystka. Jest autorką powieści fantasy i sensacyjnych, których akcja rozgrywa się we współczesnej Rosji
a Tuski nie Tuski, wszyscy przy korycie niech sie biora do roboty, pojutrze urlop sie konczy.
yorek
Wrak czlowieka

Post by yorek »

m wrote:Ja myśle ze mimo ze glosowalem na tuska to teraz życze mu jak najgorzej:/
a jakiś konkretny powód czy tak po prostu żeby nie miał lepiej niż kaczor?
Domar
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by Domar »

no bo to wszystko przez niego. a teraz jeszcze odpalił wulkan i włączył wiatr, żeby nie można było do krakowa dolecieć ;)
I co tu napisać? Nie wiem :/
Post Reply