Harpagan 39
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Harpagan 39
no i co? BoB sie zapisal a tu cisza. Z frekwencji ca 13 sztuk w Amalce pozostalo kilka palcow jednej reki po licznych amputacjach Poki co mamy: behe, domar, hak, vigil + agnieszka as a support. czekamy na drugi zespol transportowy. http://www.harpagan.pl/rajd/
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
ja jestem na miejscu, takze miejsce w samochodzie niepotrzebne, ewentualnei bym wrocil bez rowera.
mam tez mieszkanie w Pryszczu Gdanskim, 2 pokoje + spora lazienka ;), pewnie z 10 osob by weszlo, taki zapas, jak by nie bylo innego noclegu.
mam tez mieszkanie w Pryszczu Gdanskim, 2 pokoje + spora lazienka ;), pewnie z 10 osob by weszlo, taki zapas, jak by nie bylo innego noclegu.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
czyli akcje rosna poki co chetni to:
1.agnieszka 2. behe 3. BoB 4. Domar 5.hak 6. Marysia 7.m(L)ody 8. Pokrzewka 9. Rysiek 10. vigil 11. Yorek
Nasuwaja mi sie nastepujace pytania:
1. czy wszyscy nocleguja razem (to pytanie do BoBa)
2. ile jest z Pruszcza do Osowej i czy warte to zachodu czyli oszczednosci ok 800 pln (nocleg 35 za osobe)
3. Trzeba 3 samochodow. Ja mam 2 ale 1 kierowce. jakies pomysla?
ps. pytanie indywidualne do leo. jedziesz?
http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/gdans ... inne/15401
ale nie wiadomo czy nie zajete juz. pewno szybka decyzja jest konieczna...
1.agnieszka 2. behe 3. BoB 4. Domar 5.hak 6. Marysia 7.m(L)ody 8. Pokrzewka 9. Rysiek 10. vigil 11. Yorek
Nasuwaja mi sie nastepujace pytania:
1. czy wszyscy nocleguja razem (to pytanie do BoBa)
2. ile jest z Pruszcza do Osowej i czy warte to zachodu czyli oszczednosci ok 800 pln (nocleg 35 za osobe)
3. Trzeba 3 samochodow. Ja mam 2 ale 1 kierowce. jakies pomysla?
ps. pytanie indywidualne do leo. jedziesz?
http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/gdans ... inne/15401
ale nie wiadomo czy nie zajete juz. pewno szybka decyzja jest konieczna...
vigil, ślicznie ułożyłeś nas alfabetycznie
ja to tradycyjnie uwalę się na sali gimnastycznej. trochę szkoda mi kasy bo nie mam jej ostatnio zbyt dużo
widziałem się wczoraj w Decathlonie z Tarantem i pytał mnie czy i on by się zmieścił z nami w jakimś autku. Dajcie znać Szanowni Towarzysze Niedoli
ja to tradycyjnie uwalę się na sali gimnastycznej. trochę szkoda mi kasy bo nie mam jej ostatnio zbyt dużo
widziałem się wczoraj w Decathlonie z Tarantem i pytał mnie czy i on by się zmieścił z nami w jakimś autku. Dajcie znać Szanowni Towarzysze Niedoli
... frajda przy targaniu gały i waleniu w przyciski jest nieporównywalnie większa niż przy mizianiu analoga pada ...
25 a moze i 28. Nie, nie zabieraja rowerow. W ogole nie wiadomo czy sie zabiora bo kwatera wyszukana przeze mnie jest zajeta i moze wystapic plan ratunkowy behe-pruszcz i nie bedziemy powiekszac tloku Mam prosbe - moze ktos ma czas i koncept poszukac noclegow w okolicy Osowej, moze w jakiej pobliskiej miejscowosci w strone przeciwna do Gdanska?
Wstępnie zaklepałem nocleg w http://www.bialamewa.pl/
Koszt 300 zł/dobę
Poniżej 10km od bazy
Pasi?
Musi pasić! Po uzgodnieniach z Vigilem zaklepane
Koszt 300 zł/dobę
Poniżej 10km od bazy
Pasi?
Musi pasić! Po uzgodnieniach z Vigilem zaklepane
z pewnym niedowierzaniem przeczytałem informację, że planujecie nocleg bliżej Warszawy niż Gdańska. Czy Szanowni Koledzy planują wogóle pojawić się na starcie tego rajdu?vigil wrote:heh, juz widze przerazenie na mordce BoBa na widok rosnacych kilometrow, ktore bedzie musial przebyc po nocy do swojej bazy no ale harpagan to harpagan w koncu i nie nalezy jojczyc
Vigil, no nie będziesz chyba świnką i nie zostawisz mnie w środku nocy gdzieś z dala od bazy rajdu??? Rozumiem, że chcesz wykończyć konkurencję. A ja tak Ci ufałem, buuuuuuu....
... frajda przy targaniu gały i waleniu w przyciski jest nieporównywalnie większa niż przy mizianiu analoga pada ...
wciąż otwarta pozostaje kwestia transportu,rozumiem że są dwa samochody,czy też trzy samochody i dwóch kierowców
ps.niestety nie mam do dyspozycji samochodu (mam dwa uchwyty) ale jakby co mogę robić za drivera jeśli Vigil naprawiłeś lusterko
nie mam też nic przeciwko kolei jakby co
aha uprzedzam że gdyby nie udało się wykąpać w morzu podczas Harpa będę nalegał na wycieczkę nadmorską w niedzielę
ps.niestety nie mam do dyspozycji samochodu (mam dwa uchwyty) ale jakby co mogę robić za drivera jeśli Vigil naprawiłeś lusterko
nie mam też nic przeciwko kolei jakby co
aha uprzedzam że gdyby nie udało się wykąpać w morzu podczas Harpa będę nalegał na wycieczkę nadmorską w niedzielę
ja jestem kierowca i posiadam auto, ale osobiscie uwazam, ze bezsensu jest nim jechac, bo jest zwyczajnie za male. do tego dochodzi problem z rowerem, ktorego nie zapne na dachu, chyba, ze ktos ma rynne z mocowaniem pod amora. wstepnie umowilem sie juz z m(L)odym i zdaje sie, ze zabierzemy sie we trzech (m(L)ody, yorek, ja).
nocleg oczywiscie sie podoba - fajnie haku, ze trzymasz reke na pulsie. w koncu, jak behe napisal, tytul zobowiazuje.
nocleg oczywiscie sie podoba - fajnie haku, ze trzymasz reke na pulsie. w koncu, jak behe napisal, tytul zobowiazuje.
czy mi się zdaje Rychu czy dostrzegam pewną sprzeczność w Twojej wypowiedzi
ps.ja stawiam na pociąg przynajmniej będę mógł sobie zorganizować niedzielę według własnego widzimisię
ps.jest pociąg TLK relacji Kraków-Kołobrzeg o 10.50 z Centralnej,Sopot lub Gd.Oliwa 17.19 z wagonem rowerowym,potem dojazd do bazy ok 15km
powrót tym samym pociągiem Sopot lub Oliwa 20.54
oczywiście o ile pogoda pozwoli spędzić cały dzień nad morzem na leżakowaniu
są chętni?
ps.ja stawiam na pociąg przynajmniej będę mógł sobie zorganizować niedzielę według własnego widzimisię
ps.jest pociąg TLK relacji Kraków-Kołobrzeg o 10.50 z Centralnej,Sopot lub Gd.Oliwa 17.19 z wagonem rowerowym,potem dojazd do bazy ok 15km
powrót tym samym pociągiem Sopot lub Oliwa 20.54
oczywiście o ile pogoda pozwoli spędzić cały dzień nad morzem na leżakowaniu
są chętni?