poszukiwana czarnula

Wszystko co zwiazane z rowerowaniem i podrozowaniem. Trasy, nietypowe pomysly, porady praktyczne.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Post Reply
Yanek
Postojebca
Postojebca

poszukiwana czarnula

Post by Yanek »

dzis to jest 29.04.2005 miedzi 13 a 17 zajebali mi rower czarna merida dakar 680sx moze dla was ro szajs ja sie do niej przywiazale jak ktos bedzie widzial skurwiela lub skurwielke na taki to walic az zabijecie potem pytacie czy winny. podam numery ramy jak cos tylko niech znajde karte gwarancyjna :placze: :placze:
Znaczy sie co proponujesz mi za orzeszka??
Jacq
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by Jacq »

Jak to sie stalo??

Pozdrawiam laczac sie w bolu...
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

z tego co wiem to na wlasne zyczenie, z klatki schodowej :/
lipa.
rower jest na pewno charakterystyczny, czarna merida na rurach crmo z zielonymi napisami, dwupolkowy pseudoamor ballistic, deko przyrdzewialy.

Image

mysle ze mozna od razu walic po glowie jak kogos na czyms takim sie zobaczy, bo watpie zeby chociaz jedna sztuka jezdzila po naszym powiecie.
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

a skąd będę wiedział ze nie urządzam mordobicia akurat Yankowi? :)
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
behem0th
Ojciec Dyktator

Post by behem0th »

oby oby to byl janek, pewnie by byl szczesliwy. ;)
na razie niestety ktos inny chyba jezdzi tym bikiem...
Yanek
Postojebca
Postojebca

Post by Yanek »

jak zobaczylem foto to az mi sie łzy pokazaly na slepiach. behe ma racje nie byl to rower klasy takiej jak ma on sam ale sluzyl o '99 roku i był piekny dla mnie :oops: . nie ma takich wiele na wawie 1 szt widzialem dawno temu. gdzie ja taka rame znajde. rabneli na zamowieie mysle bo mial cacy wyglad a taki mosiek to jak sroka. jak zobaczxycie kogos to na niej to zabic a potem pytac czy winny. ciezkie dni nastaly ale zkladam cos nmowego bo brak nadziei na odnalezienie. doradzcie gdzie mozna tanio osprzet caly kupic bo rame juz wybralem. dajcie ceny odrazu. osprzet kolo alivio mysle. no i jakis juz nie pseldo amor. moze na raty. dzieki z góry.
ps. behe ty pomoz ale bez fantazji ok? bo wiem jak ty potrafisz marudzic :( :bije:
Znaczy sie co proponujesz mi za orzeszka??
Guest

Post by Guest »

zajebista ta twoja ramka byla. mowisz, ze duzo tego nie ma to szanse sa wieksze na odbicie. jak tylko gdzies sie nadzieje.....trza zaczac pakowac chyba, bo skurwieli coraz wiecej

rych
Post Reply