poszukiwana czarnula
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel
poszukiwana czarnula
dzis to jest 29.04.2005 miedzi 13 a 17 zajebali mi rower czarna merida dakar 680sx moze dla was ro szajs ja sie do niej przywiazale jak ktos bedzie widzial skurwiela lub skurwielke na taki to walic az zabijecie potem pytacie czy winny. podam numery ramy jak cos tylko niech znajde karte gwarancyjna
Znaczy sie co proponujesz mi za orzeszka??
z tego co wiem to na wlasne zyczenie, z klatki schodowej :/
lipa.
rower jest na pewno charakterystyczny, czarna merida na rurach crmo z zielonymi napisami, dwupolkowy pseudoamor ballistic, deko przyrdzewialy.
mysle ze mozna od razu walic po glowie jak kogos na czyms takim sie zobaczy, bo watpie zeby chociaz jedna sztuka jezdzila po naszym powiecie.
lipa.
rower jest na pewno charakterystyczny, czarna merida na rurach crmo z zielonymi napisami, dwupolkowy pseudoamor ballistic, deko przyrdzewialy.
mysle ze mozna od razu walic po glowie jak kogos na czyms takim sie zobaczy, bo watpie zeby chociaz jedna sztuka jezdzila po naszym powiecie.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
oby oby to byl janek, pewnie by byl szczesliwy. ;)
na razie niestety ktos inny chyba jezdzi tym bikiem...
na razie niestety ktos inny chyba jezdzi tym bikiem...
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
jak zobaczylem foto to az mi sie łzy pokazaly na slepiach. behe ma racje nie byl to rower klasy takiej jak ma on sam ale sluzyl o '99 roku i był piekny dla mnie . nie ma takich wiele na wawie 1 szt widzialem dawno temu. gdzie ja taka rame znajde. rabneli na zamowieie mysle bo mial cacy wyglad a taki mosiek to jak sroka. jak zobaczxycie kogos to na niej to zabic a potem pytac czy winny. ciezkie dni nastaly ale zkladam cos nmowego bo brak nadziei na odnalezienie. doradzcie gdzie mozna tanio osprzet caly kupic bo rame juz wybralem. dajcie ceny odrazu. osprzet kolo alivio mysle. no i jakis juz nie pseldo amor. moze na raty. dzieki z góry.
ps. behe ty pomoz ale bez fantazji ok? bo wiem jak ty potrafisz marudzic
ps. behe ty pomoz ale bez fantazji ok? bo wiem jak ty potrafisz marudzic
Znaczy sie co proponujesz mi za orzeszka??