preHARP jesien 09
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
jak się jedzie od przejazdu /a wczesniej minęło schronisko dla zwierząt/ to po prawej jest tartak potem las, górka i kolejna, po lewej parking lesny a po prawo droga - szeroka gruntowa w kolorze ciemnożółtym ubita i na dwóch palach z drzewa /widoczne odgałęzienia boczne/ na desce postrzępionej napis CENTRUM EDUKACJI LEŚNEJ czyli CEL
skręcasz i jedziesz drogą nie patrząc na inne, jest lekkie zagłębienie po lewej duuuże świerki /takich w okolicy nigdzie nie ma/ droga skręca w lewo i Ty tez, jedziesz aż do budynku - Gajowka Goździk - po prawej parking, tam zostawiamy samochody, jak rowerem to jedziesz dalej i skręcasz za domkiem w prawo ale nie na podwórko tylko drogą i za pare metrów po prawej stronie będzie CEL - duża brama pierwsza wysoka i drewniana a za nią kolejna metalowa, nie wiem która będzie otwarta jutro ale tam bedziemy, jest tam i start i meta
PS.gdyby były probelmy dzwonić ...
skręcasz i jedziesz drogą nie patrząc na inne, jest lekkie zagłębienie po lewej duuuże świerki /takich w okolicy nigdzie nie ma/ droga skręca w lewo i Ty tez, jedziesz aż do budynku - Gajowka Goździk - po prawej parking, tam zostawiamy samochody, jak rowerem to jedziesz dalej i skręcasz za domkiem w prawo ale nie na podwórko tylko drogą i za pare metrów po prawej stronie będzie CEL - duża brama pierwsza wysoka i drewniana a za nią kolejna metalowa, nie wiem która będzie otwarta jutro ale tam bedziemy, jest tam i start i meta
PS.gdyby były probelmy dzwonić ...
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
chyba dyplom dla...najstarszego uczestnika albo co gorsza za...całokształt twórczościpokrzewka wrote:Leo uwzględniłam Cię w dyplomach bo nie wiem czy nie nabierzesz ochoty
każdy z wymienionych powodów jest dobry żeby ..się nie pojawić
hm...to chyba wyjaśnia wszystko,to info dla gości i chętnych,jeśli ktoś bardzo chce jechać o 8.30 to jego sprawahttp://otwock.org.pl/pre09/index.htm wrote: Lub rowerem z grupą rowerzystów. Wyjazd z parku miejskiego w Otwocku o godzinie 8:15.
ja będę w parku pod muszlą o 8 i startuje o 8.15
Vigil! jest oficjalne info na stronie "wyjazd z parku o 8.15" więc nie róbmy z gęby cholewy tylko trzymajmy się planu,tak rozumiem profesjonalną imprezę
Behe mnie prosił żebym był w razie gdyby jacyś rowerzyści chcieli jechać w grupie na start,wiec będę! trochę w roli organizatora więc to nie jest kumpelska przejażdżka tylko dojazd na start
a jak miejscowi nie mogą dotrzec na czas bo musza pospac o 15min dłużej (sic!) to ich broszka!
bez komentarza
Behe mnie prosił żebym był w razie gdyby jacyś rowerzyści chcieli jechać w grupie na start,wiec będę! trochę w roli organizatora więc to nie jest kumpelska przejażdżka tylko dojazd na start
a jak miejscowi nie mogą dotrzec na czas bo musza pospac o 15min dłużej (sic!) to ich broszka!
bez komentarza
Behem, świetna trasa, wspaniała organizacja, super pomysł z tym konfetti bo bez niego perforator byłby nie do odnalezienia w niektórych przypadkach. Masz chłopie potencjał i mam nadzieję, że go wykorzystasz organizując jeszcze nie jeden rajd. WIELKIE DZIĘKI dla wszystkich zaangażowanych w organizację tej edycji preHarpa.
Dziękuję również moim towarzyszom niedoli (Hakowi i Vigilowi), którzy nie zostawili mnie w piachulcach
Dziękuję również moim towarzyszom niedoli (Hakowi i Vigilowi), którzy nie zostawili mnie w piachulcach
... frajda przy targaniu gały i waleniu w przyciski jest nieporównywalnie większa niż przy mizianiu analoga pada ...
Ja właśnie dotarłem do domu I od razu biegnę z gratulacjami - świetna impreza, jestem bardzo zadowolony. Nigdy nie wygrywam, ale przecież nie o to chodzi Liczy się ten klimat, ludzie, udowodnienie sobie czegoś. Behem, Sylwia (i jeśli ktoś jeszcze to i on ) dzięki za preHarpa - jesteście wielcy.
Moja Ola wystartowała po raz pierwszy i już się jej spodobało
Dziękujemy z Olą również naszym kompanom: panie Cacko T., Popey, Kazik i oczywiście Karol - od dziś mój idol (dałeś radę chłopie)
Pozdrawiam i do następnego spotkania
Moja Ola wystartowała po raz pierwszy i już się jej spodobało
Dziękujemy z Olą również naszym kompanom: panie Cacko T., Popey, Kazik i oczywiście Karol - od dziś mój idol (dałeś radę chłopie)
Pozdrawiam i do następnego spotkania
kadzic, cukrowac - nie lubie - a tu musze. zaje...plan,trasa,baza,obsluga no i co tam jeszcze. to nie pre i nie post ale HYPERHARP. tak finezyjnie dobranych PK w takim rozmieszczeniu nie pomne. opuszczony dom,ruiny cegielni - perelki.
- Attachments
-
- jeszcze troche....jpg (75.44 KiB) Viewed 6341 times
-
- jakby koniec....jpg (66.17 KiB) Viewed 6342 times
gratuluje zawodnikom, dzieki za przyjazd. dziekuje Sylwii (baaardzo) i Dzidkowi za pomoc (chociaz ten ostatni jakis taki pyskaty rosnie, trzeba by go przytemperowac ;)
jezeli ktos chce zrobic powtorke jutro to zapraszam z rana, szczegoly telefonicznie, ruszam okolo 10- bede zbierac punkty.
zweryfikowane wyniki prawdopodobnie powiesze jutro wieczorem na podstronie.
jezeli ktos chce zrobic powtorke jutro to zapraszam z rana, szczegoly telefonicznie, ruszam okolo 10- bede zbierac punkty.
zweryfikowane wyniki prawdopodobnie powiesze jutro wieczorem na podstronie.
Last edited by behem0th on 26 Sep 2009 21:51, edited 2 times in total.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930