Zawody odbędą się 3-4 października 2009 r. Trasa zostanie wytyczona na pograniczu Beskidu Małego, Makowskiego i Pogórza Wielickiego.
Zespoły 2 osobowe. 60 PLN na glowe. 2 dni (100km w 8h i 80km w 6h)na orientacje. Z tego co mi wiadomo - okolica trudna, limity wyśróbowane, wspomnienia i deklaracje po zeszłorocznej edycji takie se...
Niemniej, czy ktoś chętny? transport jest, zgłoszenia warto do 20 wrzesnia
jetem coraz bardziej na tak szczególnie, że sądząc po okolicy gdzie to ma być niezły w....l się szykuje
Vigil! Kurde przeczytałem regulamin i do weteranów nam niewiele brakuje
oplacone jako Otwocka Grupa Rowerowa I. Leo - nawet nie probuj sie wykrecac, bo ci krawa petle przypomne. Bierzemy jedno auto i jazda
ps. po 20.09 oplata nie podwojona tylko podwyzszona o 50% czyli po 90 na glowe
no to plana mam takiego. sie logowac. rowerki na dach pakowac. BoBa pobierac by moce auta uzytkowac. 1 rowerek w srodku i 4 na daszku. 5 gumisiow w srodku. Muzyki sluchac glosno, kazdy bierze swoje CD. Na tzw przyleglosci lub d... miejsca niestety brak. meskie, szowinistyczne grono wyjazd piatek kole 15:00 by noclegu pokosztowac po ca 5h jazdy, powrot niedziela 21:00.any questions?
Ja mam pytania :
- skąd planowany wyjazd kole 15-tej?
- czyj rower będzie w środku?
- kto siedzi obok kierowcy?
- czy uchwyty do rowerów jakieś załatwić?
- czy zabrać prawo jazdy by dać ewentualną zmianę kierowcy?
... frajda przy targaniu gały i waleniu w przyciski jest nieporównywalnie większa niż przy mizianiu analoga pada ...
a jak wczoraj tzw popielniczke walil to nie pytal...moze wyrzuty ma. czleku wyluzuj. to biznes drajwera czy chce miec zmiane. nie jedziemy na madagaskar ani nawet do malagi (niestety).rower w srodku - moj - bo najtanszy i wiatr moze go zetrzec ( zartuje, pierwszy wejdzie do srodka), co do miesca startu dobrze by bylo nie dmuchac po ciebie na tarchomin, moze centrum?wsiadz na rower i jedz na poludnie gdzies cie pobierzemy . a godzina to wstepna bo przecie sie nikt nie wypowiedzial itd. dla mnie rybencja. mozemy startowac nawet i o 20:00