20 wrzesien 2009 : Mistrzostwa Otwocka w Downhillu
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
20 wrzesien 2009 : Mistrzostwa Otwocka w Downhillu
Czesc.
Mam pomysl, zeby zorganizowac mistrzostwa Otwocka w downhillu.
Sami wiecie w jakim gorzystym terenie przyszlo nam zyc, wobec tego o dobrą trase trudno, ale wpadlem na calkiem niezly pomysl.
Dlugosc zjazdu ~90 sec, wedlug satelity to 530metrow.
Troche korzeni, schodow, slalomu, predkosc w miare zadowalająca
Oczywiscie z pedalowaniem, moze jak by sie postarac i pare razy sie odepchnac nogami to dalo by sie bez pedalowania cala przejechac
Narazie nie bede mowil gdzie, jak ktos by chcial pomoc zalatwic np fotokomórko-stopery to bym byl calkiem wdzieczny. W razie czego mam juz dziewczyne-sędzie_stoperowego
Moze znajda sie jakies nagrody ale kogo by to obchodzilo
Jak ktos ma jakies pytania co do szczegolow to PM. Oczywiscie jesli nie dostane zgody to zawody i tak sie moga odbyc ale innego dnia i po cichu
Mam pomysl, zeby zorganizowac mistrzostwa Otwocka w downhillu.
Sami wiecie w jakim gorzystym terenie przyszlo nam zyc, wobec tego o dobrą trase trudno, ale wpadlem na calkiem niezly pomysl.
Dlugosc zjazdu ~90 sec, wedlug satelity to 530metrow.
Troche korzeni, schodow, slalomu, predkosc w miare zadowalająca
Oczywiscie z pedalowaniem, moze jak by sie postarac i pare razy sie odepchnac nogami to dalo by sie bez pedalowania cala przejechac
Narazie nie bede mowil gdzie, jak ktos by chcial pomoc zalatwic np fotokomórko-stopery to bym byl calkiem wdzieczny. W razie czego mam juz dziewczyne-sędzie_stoperowego
Moze znajda sie jakies nagrody ale kogo by to obchodzilo
Jak ktos ma jakies pytania co do szczegolow to PM. Oczywiscie jesli nie dostane zgody to zawody i tak sie moga odbyc ale innego dnia i po cichu
najblizszy 530m zjazd to ja widze w palacu kultury po schodach.. ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
a propos legalnych tras to trochę off topic
przy Wale od strony Wisły jest zrobiona trasa crossowa dla motocykli i parę razy widziałem trenujących aż do momentu gdy ktoś przeorał spychaczem każdą górkę
komu to przeszkadzało?
nie jestem zwolennikiem quadowców i crossowców ale gdzie maja jeździć jak im się rozwala całkiem przyzwoity tor?nawet jeśli nie jest legalny, w końcu każdy jeździ na własną odpowiedzialność
przy Wale od strony Wisły jest zrobiona trasa crossowa dla motocykli i parę razy widziałem trenujących aż do momentu gdy ktoś przeorał spychaczem każdą górkę
komu to przeszkadzało?
nie jestem zwolennikiem quadowców i crossowców ale gdzie maja jeździć jak im się rozwala całkiem przyzwoity tor?nawet jeśli nie jest legalny, w końcu każdy jeździ na własną odpowiedzialność
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
i elektryka ... na DBS raz tylko organizowalismy "pielęgniarkę" i nie było warte zamieszania, teraz mamy rodzinnego lekarza OGR więc zero problemu
nie wiem czego oczekujesz od "wydziału" Sportu ale możesz napotkać na komplikacje /zgłoszenie zgromadzenia, ubezpiecznie imprezy, pozwolenia .../ według mnie zdecydowanie łatwiej zorganizować nielegalną imprezę ...
nie wiem czego oczekujesz od "wydziału" Sportu ale możesz napotkać na komplikacje /zgłoszenie zgromadzenia, ubezpiecznie imprezy, pozwolenia .../ według mnie zdecydowanie łatwiej zorganizować nielegalną imprezę ...
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Bylem dzis zalawic formnalnosci w sprawie zawodow. Najpierw bylem w urzedzie miasta, tam mi powiedzieli ze moga mi cos pomoc jak dostane zgode od szpitala.
Pojechalem tam.
Dyrektor sie zgodzil : )
Pojechalem do urzedu miasta ale zeby dostac na karetke dofinansowanie to do 15 wrzesnia musze napisac pismo i w przyszlym roku dostane. I jednak nie bede mial nagrod ze sklepu bu bryndza jest.
Tak wiec to by bylo na tyle. Jak ktos chce sie ze mna poscigac to mozemy sami
Pojechalem tam.
Dyrektor sie zgodzil : )
Pojechalem do urzedu miasta ale zeby dostac na karetke dofinansowanie to do 15 wrzesnia musze napisac pismo i w przyszlym roku dostane. I jednak nie bede mial nagrod ze sklepu bu bryndza jest.
Tak wiec to by bylo na tyle. Jak ktos chce sie ze mna poscigac to mozemy sami