DOOKOŁA KPN 1.08
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
DOOKOŁA KPN 1.08
wiem, wiem wiele propozycji w tym czasie bo i cwo (?) i podlasie, ale co szkodzi miec wybor wykorzystania mocy i checi pedalowania. dla mnie i znajomego Krzysztofa jest to termin w zasadzie jedyny by przejechac szlakami glownie niebieskim i zielonym w jeden dzien dookola Kampinoskiego Parku Narodowego. Start sobota 1.08 - okolo 8:00 z okolic dworca PKS - Metro Marymont i okolo 8:30 z okolic siedziby KPN w Izabelinie. Tempo lajtowe, trasa 140 km, zakoncznie okolo 20:00 w Izabelinie skąd zamierzam wracać do domu rowerem. Zapraszam. Wskazane oswietlenie
bardzo ciekawa trasa. przejechalo 4 i 1/2 osoby. razem 124 km. bylo smiesznie bo nawigacyjne wtopy robilem co moment (juz po wyjezdzie z parkingu pod siedziba KPN dalem w prawo a nie w lewo! przez to pojechalismy przeciwnie do wskazowek zegara) co spowodowalo wydluzenie trasy (np. niespodziewane odbicie 5km do cmentarza w Palmirach) i potem koniecznosc skracania!ciekawa odmiana wzgledem MPK dobra nawierznia, malo piachow, zadupia kompletne. szkoda, ze kosciol w Brochowie w remoncie. Pogoda - marzenie. Komary - nie dawaly mozliwosci zatrzymania sie. Z dojazdem z Zoliborza do Izabelina i z Izabelina do Falenicy wyszlo mi 175 km - milo! do powtorzenia - gdyby jechac z Otwocka daje to razem 204 km - wiec fajna wycieczka na caly dzien. Polecam