Dzien Bez Samochodu 20.09.2008 (Otwock)
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
nawiazujac do wiadomosci sprzed kilkunastu dni:
dla osob ktore nie odebraly kalendarza osobiscie, czekaja egzemplarze w naaaajlepszym ;) okolicznym sklepie rowerowym: EHA-POL przy ulicy Poniatowskiego 19 w Otwocku w czasie jego funkcjonowania.
kalendarze sa dostepne do konca biezacego roku, po tym terminie, nadwyzkowe, nieodebrane egzemplarze zostana rozdane klientom sklepu.
procedura odbioru:
-wchodzisz do sklepu i prosisz obsluge o kalendarz ;)
-szukasz sie na liscie i wykreslasz
-robisz zakupy na 1000zl (zart ;)
-dostajesz kalendarz i wychodzisz.
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
OGŁOSZENIE: czy komuś podczas zawodów DBS - z zespołu organizacyjnego potencjalnie nie zaginęły dwa śrubokręty w kolorze granatowo-czarnym???
mam tez do oddania:
śrubokręt Leo do montażu oświetlenia rowerowego
stół zielony ogrodowy Bartka, proszę odezwij się w tej sprawie
koszulki w rozmiarach M i S
Domar a Ty moje flamastry i pisaki przetrzymujesz
mam tez do oddania:
śrubokręt Leo do montażu oświetlenia rowerowego
stół zielony ogrodowy Bartka, proszę odezwij się w tej sprawie
koszulki w rozmiarach M i S
Domar a Ty moje flamastry i pisaki przetrzymujesz
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
minęło parę miesięcy a to co powyżej jest aktualne
UWAGA z różnych wielu przyczyn nie zrobiliśmy wystawy prac w konkursie POZYTYWNE MIGRACJE - pamiętacie zapewne a jak nie to spójrzcie na kalendarz OGR
będzie organizowana wystawa FOTOOTWOCK, ponieważ mam wasze prace to mogę podrzucić do Smoka, zdjęcia które spełniają wymagania formatowe to Popeya słoneczniki, prace Adama, myślę, że warto bo nikt nie upolował takich świstaków, magia Tatr Arkadyja i Islandia Behe, może to pobudzi autora do pokazania wszystkich zdjęć dopóki się jeszcze nie przeterminowały .... DAJCIE ZNAĆ CZY CHCECIE i przy okazji innych informuję, iż termin przynoszenia prac upływa 13 maja a wystawa 16 w sobotę, format min 20x30
UWAGA z różnych wielu przyczyn nie zrobiliśmy wystawy prac w konkursie POZYTYWNE MIGRACJE - pamiętacie zapewne a jak nie to spójrzcie na kalendarz OGR
będzie organizowana wystawa FOTOOTWOCK, ponieważ mam wasze prace to mogę podrzucić do Smoka, zdjęcia które spełniają wymagania formatowe to Popeya słoneczniki, prace Adama, myślę, że warto bo nikt nie upolował takich świstaków, magia Tatr Arkadyja i Islandia Behe, może to pobudzi autora do pokazania wszystkich zdjęć dopóki się jeszcze nie przeterminowały .... DAJCIE ZNAĆ CZY CHCECIE i przy okazji innych informuję, iż termin przynoszenia prac upływa 13 maja a wystawa 16 w sobotę, format min 20x30
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
- Creeping Death
- NApierdalator
o 17 w smoku a pozniej poprawka w biurogaleri, szczegoly w temacie obok. ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930