Intel Grand Tour

Wyjazdy planowane na najblizsze dni, zarowno te dalekie jak i bliskie.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ

Post Reply
Edi
Moherator

Intel Grand Tour

Post by Edi »

Ostatnio w gazecie znalazłem wzmiankę o czymś takim - patrz temat. Niestety brak jakiś konkretów, w necie też nie mogłem nic znaleźć. Mniej więcej chodzi o to, że podczas tej imprezy można popedałować na profesjonalnych trenażerach kolarskich (rowerach podłączonych do komputerów) i sprawdzić, w jakim czasie pokonuje się najróżniejsze trasy na ekranie komputera. W pierwszym etapie najlepsi zostaną nagrodzeni strojami kolarskimi. Potem wezmą udział w wielkim finale! Ostatnie zdania to właściwie cytat z pewnej gazety.
A, do informacji dorzucony był jeszcze link: www.intel-actionteam.pl/grandtour , ale jak sprawdzałem wcześniej to nie za bardzo działał.
Pierwsze zawody podobno miały już miejsce w miniony weekend w Centrum Targówek. Następne odbędą się w Reducie (30 IV - 1 V), w Arkadii (7-8 V), w Forcie Wola (14-15 V) i w Galerii Mokotów (18-19 VI). Poza tym zawody odbywają się w innych miastach (jakby co, to mam rozpiskę terminów i miejsc).
Może kogoś to zainteresuje. Ogólnie całość wydaje się być całkiem ciekawa. Jakby udało Wam się znaleźć gdzieś więcej informacji na ten temat, to napiszcie coś. A może przypadkiem ktoś był w ten weekend na Targówku?
No to chyba tyle chciałem przekazać :D

----------------------------------------------------------
działa jak się przecinek przesunie. poprawilem to - yorek
leoheart
Miły Gość

Post by leoheart »

link działa :)
pozdro
soldier of love
www.republika.pl/leoheart

Image
Post Reply