sosna dla każdego

Wszystko co dotyczy miasta, a nie chcesz by bylo w grupach sasiednich.

Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel

Zbych
Postojebca
Postojebca

Post by Zbych »

No tak, zapomnialem o tej topoli a czesto na nia spogladalem podziwiajac i z ostroznosci, bo czasem gubi suche galezie, czego z pieskiem nie lubimy:)
carloz
Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Mam zdecydowanie za duzo czasu...

Post by carloz »

Czy mozna jeszcze przytrzymać kilka sosenek? Odebrałbym jakoś we wtorek i oddał przy okazji jeszcze pomoce z akcji lumpkowej :?
MTB + /\/\/\/\/\ = :D
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

napisz ile sztuk, mogę podrzucić wieczorem w pon (przed 21) lub wtorek(przed 22) jak będę jechać z w-wy
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Grygus
Prosze Nie Bic Nowego
Prosze Nie Bic Nowego

Post by Grygus »

pokrzewka wrote:mhm, o innych gatunkach nie zapominamy, trzeba poczekać az sosenki podrosną i mam nadzieję, ze zaczniemy sadzić inne gatunki drzew, krzewy, monokultury niezdrowe są :wink:

na mnie wczoraj wrażenie zrobiła topola biała, która rośnie między Hożą a Kruczą, przogromna między blokami, z ulicy jej nigdy nie zauważyłam
U mnie w okolicy ul. wroniej rosną dwa drzewa - brzózka i świerczek, oba gigantyczne. Są wyższe od 5 kondygnacyjnego bloku :) . Jak one sie tu uchowały to ja nie wiem.
Pozdro pincet!
pokrzewka
Bardzo zaaawansowany uzytkownik

Post by pokrzewka »

jak co roku ..... zbieram zamówienia na sosenki, jeśli ktoś chce niech da znać, mozna pisać na adres otwockiesosny@wp.pl lub dzwonic 692 33 82 73

zapytanie przyrodnicze w innym temacie: czy ktoś miałby ochotę przyjść na warsztaty i razem wypleść gniazda dla sów?
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
Post Reply