tiaaa... a w tym temacie zero konkretów, a kupa shitu i bzdetów
Większośc, tak jak powiedział Dzidek, jedzie do Murowanej Gosliny pod Poznań i opuszcza nasz "domowy" marathon, ale kilka płomieni napewno się pojawi na trasie i będzie dzielnie bronic OGRowego honoru
Mała informacja dla Was - bo nie wiem czy to się pojawi na stronie Mazovii :
Trasa idzie tak :
Start Andriollego do Anielina, na końcu asfaltu w lewo i do końca aż do Pogorzeli. Tam nawrotka w prawo w kiedunku bunkrów. Jedna przecznica przed Bunkrami (na wysokości czerwonego szlaku) w prawo. Cały czas prosto aż do niebieskiego szlaku. Tam gdzieś w lewo w kiedunku Torfów. To jest mała runda rozprowadzająca. Od tego miejsca w okolicach torfów jedzie się dużą rundę jak na mapce na stronie Mazovii. GIGA jedzie dodatkowo drugą dużą rundę. Finisz z tego miejsca idzie w stronę Karczewa i potem albo czarnym szlakiem albo przedłużeniem Narutowicza do cmentarza i w lewo na stadion.
Mega wyjdzie jakieś 45km.
w załączeniu track z objazdu Zamany z poniedziałku. Nie wiem dlaczego w okolicach Pogorzeli powrót się nie pokrył - może tną coś lasem.
Michał
Attachments
otwock_2009_small.jpg (141.27 KiB) Viewed 9037 times
Zamierzam też wystartować. A co tam sprawdzę na ile stać moje pół roweru. Zaproszę kilku podobnych więc nie zdziwcie się gdy miniecie kogoś z jednym kołem
Pewnie podzielimy się na tych z małymi kołami czyli na hobby a większe kółka na mega.
Mam nadzięję, że nie zrobię wam wstydu zakładając OGRową koszulkę
mike, czy mi się wydaje czy to będzie tak, że ludzie dopiero na maratonie się dowiedzą, że org zorganizował dla nich "małą niespodziankę" w postaci zmiany trasy?
Domar wrote:mike, czy mi się wydaje czy to będzie tak, że ludzie dopiero na maratonie się dowiedzą, że org zorganizował dla nich "małą niespodziankę" w postaci zmiany trasy?
Na forum Mazovii coś się już o tym dyskutuje. Ja będę wtedy w Goślinie, więc reszty dowiem się z forum