Żywiec 26-29 marca
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
Żywiec 26-29 marca
26 czwartek:wyjazd wieczorem
27 piątek: przyjazd wczesnym rankiem, odpoczynek, trasa: żywiec-istebna-wisła-szczyrk-żywiec ok 90 km
28 sobota: żywiec-łodygowice-wilkowice-bielsko biała- kozy-kęty-andrychów-żywiec ok 75 km
29 niedziela:żywiec-międzybrodzie bialskie-porąbka-kobiernice-kozy-bielsko biała-wilkowice-ładygowice-żywiec ok 55 km
odpoczynek i powrót do domu
Skład: Arek, Carloz, ja, Magda? Hak? Dzidek? ktoś jeszcze?
Czekam do niedzieli i zamawiam kwatery
27 piątek: przyjazd wczesnym rankiem, odpoczynek, trasa: żywiec-istebna-wisła-szczyrk-żywiec ok 90 km
28 sobota: żywiec-łodygowice-wilkowice-bielsko biała- kozy-kęty-andrychów-żywiec ok 75 km
29 niedziela:żywiec-międzybrodzie bialskie-porąbka-kobiernice-kozy-bielsko biała-wilkowice-ładygowice-żywiec ok 55 km
odpoczynek i powrót do domu
Skład: Arek, Carloz, ja, Magda? Hak? Dzidek? ktoś jeszcze?
Czekam do niedzieli i zamawiam kwatery
- Attachments
-
- piątek
- wisła 2009.jpg (222.13 KiB) Viewed 7550 times
-
- sobota
- wisła 2009 sobota.jpg (197.3 KiB) Viewed 7550 times
-
- niedziela
- wisła 2009 niedziela.jpg (218.48 KiB) Viewed 7550 times
personal best: 304 km
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Re: Żywiec 26-29 marca
Polecam jeszcze następujące miejsca do zwiedzenia na trasie :
- podjazd pod Równicę w Ustroniu
- podjazd z Istebnej na Kubalonkę nie główną drogą ale przez Olecki
- podjazd pod Zameczek Prezydenta od Wisły Czarne w górę. Można potem przejechać na szczyt Kubalonki
- Trasa przez Brenną - można skrócić do Bielska zamiast jechać główną drogą
Michał
- podjazd pod Równicę w Ustroniu
- podjazd pod Zameczek Prezydenta od Wisły Czarne w górę. Można potem przejechać na szczyt Kubalonki
- Trasa przez Brenną - można skrócić do Bielska zamiast jechać główną drogą
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
Re: Żywiec 26-29 marca
Młody, Tobie to muszę polecić zmodyfikowanie trasy niedzielnej o podjazd na Górę Żar (to tam gdzie jest zbiornik szczytowy elektrowni).różowy łokieć wrote:29 niedziela:żywiec-międzybrodzie bialskie-porąbka-kobiernice-kozy-bielsko biała-wilkowice-ładygowice-żywiec ok 55 km
Polecam również rowerki wodne na Jeziorze Żywickim. No i oczywiście lokalne piwo (najlepszy Żywiec jaki piłem) .
cookie monster
w marcu? :DPolecam również rowerki wodne na Jeziorze Żywickim. No i oczywiście lokalne piwo (najlepszy Żywiec jaki piłem
ja prawie chetny, do niedzieli dam odpowiedz.ale z wami jezdzic po asfalcie nie bede. ;)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Ja się muszę wycofać.... moja piękniejsza połowa ma święto w tym czasie
To w marcu zrobicie asfalty, a potem skoczy się na 2-3dniową wyrypę po górach, z plecakami na wzór zeszłorocznej, jak śniegi ustąpią
- zrobione latem w połączeniu z wersją terenową- podjazd pod Równicę w Ustroniu
To w marcu zrobicie asfalty, a potem skoczy się na 2-3dniową wyrypę po górach, z plecakami na wzór zeszłorocznej, jak śniegi ustąpią
MTB + /\/\/\/\/\ =
a chlopaki, nie chce nic macic wiec tylko pytam: nie lepiej blizej jakiegos kurortu gorskiego?
- Giant Mike
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
Hej,
W tym samym terminie w Sopotni będzie nasz teamowy obóz - ale chyba będą jeździli mniej głównymi drogami - znają jakieś super trasy bardziej na wschód i południe.
Jak będzie pogoda odpowiednia to zjadę tam w piątek po południu na dwa dni weekendu.
Niestety w zeszłym roku w tym terminie pogoda była fatalna, na szosie dało się jeździć tylko na zimowych rowerach nie wspominając o zamarzaniu na zjazdach. Dwa lata temu dla odmiany też była kiepska pogoda - na szczęście było ciepło, ale bardzo deszczowo
Michał
W tym samym terminie w Sopotni będzie nasz teamowy obóz - ale chyba będą jeździli mniej głównymi drogami - znają jakieś super trasy bardziej na wschód i południe.
Jak będzie pogoda odpowiednia to zjadę tam w piątek po południu na dwa dni weekendu.
Niestety w zeszłym roku w tym terminie pogoda była fatalna, na szosie dało się jeździć tylko na zimowych rowerach nie wspominając o zamarzaniu na zjazdach. Dwa lata temu dla odmiany też była kiepska pogoda - na szczęście było ciepło, ale bardzo deszczowo
Michał
Plannja Racing Team || GG#: 130876
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum
jako ze wszyscy poza mlodym sie wykruszyli, a ja sobie narobilem smaka, proponuje wyjazd w tym samym terminie ale blizej gor czyli baza w Szczyrku.
cel: nartostrady na Skrzycznym, ale jak ktos chce i lubi to moze i na szose sie wybrac, albo pieszo przyatakowac, liczy sie w koncu wspolny wieczor przy piwku.. ;)
wstepnie zapowiedzial sie rysieksojowy i ryba.
wyjazd albo w czw wieczorem autami, albo w piatek pospiechem o 8 rano.
jak ktos chetny prosze o znaka.
cel: nartostrady na Skrzycznym, ale jak ktos chce i lubi to moze i na szose sie wybrac, albo pieszo przyatakowac, liczy sie w koncu wspolny wieczor przy piwku.. ;)
wstepnie zapowiedzial sie rysieksojowy i ryba.
wyjazd albo w czw wieczorem autami, albo w piatek pospiechem o 8 rano.
jak ktos chetny prosze o znaka.
wyjazd w piatek 27 pociagiem, powrot poniedzialek badz niedziela, leca rycho, ryba i jo, nocleg w Szczyrku badz po drugiej stronie Wisla-Ustron, mozna sie jeszcze dolaczyc. bez odbioru.
dla zainteresowanych: na stronie glownej zainstalowalem krotka relacje ze szczyrku.