30 - wyjatkowa okazja
30 - wyjatkowa okazja
Areczku, wszystkiego najlepszego, dobrych tematow foto- brakow front i bakfokusow, szybkiego pedala, dobrej roboty, coby duzo czasu zostawalo i co tam jeszcze bys chcial, czego pewnie zaraz inni Ci pozycza. :)
Niezly sen...: http://www.a-trip.com/tracks/view/63930
Ooo, Arku, masz to samo co i mnie czeka w tym roku Ja Ci życzę, żeby to był początek jeszcze lepszego okresu w życiu, żeby udało Ci się zrealizować wszystko, co sobie zaplanujesz, żeby Ci nie zabrakło marzeń oraz pomysłów i środków do ich spełniania, a oprócz tych wszystkich sportowych wyczynów i sukcesów - wiecznie gorących uczuć i radości z prostych rzeczy na co dzień
"Te oveczky ne bekają."
-
- Bardzo zaaawansowany uzytkownik
obiecałam lub nie, że nie będę upubliczniać wydarzenia z okazji niniejszej zapraszam do wątku KULIG ... i od razu się przyznam, że właściwa data to 10 styczeń tylko mi się coś ten tego mam nadzieję, że Arkadyj się nie gniewa i przyjmie spóźnione życzenia ...
myślałam, że frakcja sportowa zorganizuje jakieś szybkie zawody w przejechaniu np Łysej Góry odpowiednie dla uczczenia 3kółeczek
myślałam, że frakcja sportowa zorganizuje jakieś szybkie zawody w przejechaniu np Łysej Góry odpowiednie dla uczczenia 3kółeczek
może i wolno jeżdżę ale za to dokładnie
ja życzę Ci tyle samo radości z jazdy, ile masz do tej pory i żeby kondycja szła do góry:)!
Życzę Ci też żebyś mógł robić łosiowi jak najwięcej zdjęć w różnych zakątkach świata i był takim samym dzieciakiem jak teraz, mimo, że już w m3
Życzę Ci też żebyś mógł robić łosiowi jak najwięcej zdjęć w różnych zakątkach świata i był takim samym dzieciakiem jak teraz, mimo, że już w m3
life is like a box of chocolates; you never know what you gonna get.
- różowy łokieć
- Buszujacy w forum