Nie ma sprawy. Wyjazd w sobotę rano
Jeżeli będziemy jechali we trzech to nie ma problemu. Hondziawka podoła. Jak ktoś doszlusuje to trzeba będzie jeszcze z transportem pokombinować.
Carloz! Co jest? Chyba nie kucasz?
No dobra. Jest nas trzech: Behe, Vigil i ja. Rejestrujemy się czy wszystko załatwimy na miejscu? O której wyjazd i gdzie punkt zborny? - Od bidy mogę was z domeczków pozabierać - odeśpię po drodze
ja tez nie mam, bo myo XP szwankuje. wszystko wskazuje, ze mozemy wobec tego jechac. moze tego TRElocka mi chocia wyrychtujesz. W moim interiorze jedna masakra wyprzedza druga. wobec tego nocna masakra wydaje sie byc dziecinna igraszka...
bylo, minelo, dzieki haku za te paredziesiat godzin spedzone razem w bolu i walce, w pewnym stresie oczekiwania na to co bedzie, we wspolnych zmaganiach, w wspieraniu sie w slabosciach. bez wzgledu na organizacje i realizacje rajdu my zawsze korzystamy - jestesmy ze soba i dzialamy razem, poznajemy siebie nawzajem, wymieniamy mysli i uczucia - a to jest bezcenne. zrobilismy 5 PK z 15 PK, przjechaliśmy 122 km w 10:20h.Zyskalismy wiele. Spraw bezcennych.Dzieki
Faktycznie. "Ciekawie" było. Czyli oprócz mojej formy wszystko było tak jak trzeba czyli: ciemno, zimno, mokro, błocko jak jasna cholera, mapy do d..., krótko mówiąc hardkor ekstremalny. Nie nazwał bym tego jednak rajdem na orientację. Bardziej na intuicję . Dla tego WIELKI SZACUN dla wszystkich którzy wytrwali te 15 godzin na rowerze. Dzięki Vigil za wspólną jazdę. Myślę, że po sobotnio-niedzielnej dawce pokory, jeżeli powtórzę kiedyś tę próbę to będę się starał zrobić to w Twoim towarzystwie.
Na trasie pieszej zaliczyłem wszystkie 16 PK Znaczy, wreszcie udało mi się zrobić pieszą setkę!
Pełnia szczęścia byłaby, gdybym jeszcze zmieścił się w limicie. Dotarłem na metę 41min po czasie.
PS. Hak wymieniając niekorzystne czynniki atmosferyczne, zapomniał o wietrze. W chodzeniu to tak nie przeszkadza, ale rowerzyści lekko nie mieli.
Gratulieren Bartek!Szkoda tych 41 minut!Mam tylko pytanko w nawiazaniu do twej informacji, ze przez pierwsze 6 godzin zrobiles 6 PK. Co robiles przez 8h41min
Vigil ....stajesz sie patetyczny
a widzisz lepszy sposob na zatarcie wrazenia marnych osiagow ?:)