Kiedyś poruszałem ten temat z Hakiem. Chodzi o zakup bawełnianych koszulek w których byśmy mogli chodzić na codzień, lansować się po zawodach oraz wystepować w nich na wszelkich mniej sportowych zgrupowaniach
skoro podobienstwo do tej rowerowej, to proponuje napis na plecach, a na klacie ten rowerek i nick i juz. Uwazam, ze starczy. Juz bez flag, herbow i innych orzełów białych.
Pytanie, czy te niskie ceny przy zamowieniu 20 szt dot. IDENTYCZNYCH modeli, czy w ogole 20 koszulek? Bo 20 koszulek, kazda z innym nickiem, to juz nie produkcja wszystkiego z jednego szablonu.
i jaki kolor koszulek? i w zaleznosci od koszulek jaki kolor napisow? i czy jest opcja meski i damski fason
strz. wrote:skoro podobienstwo do tej rowerowej, to proponuje napis na plecach, a na klacie ten rowerek i nick i juz. Uwazam, ze starczy. Juz bez flag, herbow i innych orzełów białych
1. Flaga była z myślą o wyjazdach zagramanicznych - wyprawy, ściganie za granicą (Marathon Men).... ale to już Wy decydujecie
2.
WAŻNE: Każda koszulka może mieć indywidualny napis (personalizowany element) - xywę na rękawku, pod karkiem itd. Co istotne - taki dodrukowany element nie wpływa specjalnie na cenę!
3. Kolor taki sam dla wszystkich - żeby było podobnie do rowerowych - czarna koszulka i wszystkie napisy białe
4. Fason jest jeden, a przykładowym rozmiarem służę - mam M-ke i moge ja przywieżć do porównania na rozdanie kalendarzy w niedziele 23.11 http://www.koszulkowo.com/rozmiary.html
Jak juz tak grzebiesz, to jakbys znalazl info dot. wlasnie rozmiaru, formatu projektu itd.
Jesli macie projekt w corelu, ten co macie na ognistych koszulkach, to ja to moge machnąć chyba
wiekszosc poki co sie wypowiada zeby bylo bez flagi i herbu itd
a to, ześta z Polski som, to sie zorientują, po adresie netowym www.*.*.pl
Wieczorem postaram się poszukać w domu. Na pewno swego czasu miałem ten projekt. Ewentualnie może Hak ma projekt, bo chyba On załatwiał ostatnią partię koszulek. Ostatecznie trzeba będzie uderzyć do BB.
Pliki przyjmujemy w formatach jpg, gif i pdf. Najwygodniejszym dla nas i wpływającym na przyspieszenie realizacji jest plik .cdr - COREL 9.
#
Wersja corela, jaką preferujemy to wersja 9. Jeśli masz wersję wyższą - zawsze możesz zapisać pliki w wersji 9.
#
Pamiętaj, aby zamieniać czcionki na krzywe. Wszystkie pliki corelowe, jakie do nas wysyłasz muszą mieć czcionki zamienione na krzywe. Nie wysyłaj nam plików czcionek - zamiast tego zamień je w projekcie na krzywe. Ułatwi to nam wszystkim pracę i pozwoli uniknąć błędów.
#
Jeśli przesyłasz projekt w corelu - domyślnie stosujemy wymiary, jakie projekt ma zadeklarowane w pliku. Jeśli wysyłasz projekt w corelu i ma on tam 20 cm szerokości - taki nadruk wykonamy. Staraj się ustalić wymiar nadruku na taki, jaki ustalasz z nami mailowo aby nie było rozbieżności między ustaleniami mailowymi a ustaleniami w pliku corela.