Zawody mtb w Aninie 14.10.2007 (chyba Xc...)
Moderators: Creeping Death, Edi, chmiel, BartekJ
Dzidek w swojej kategorii był pierwszy... startowało w jego kategorii zawodników... tylko on , po połaczeniu dwoch kategorii, był 2, na 3
U mnie było 9, czy 10, w tym Atlas Z Legionu, przecinak nad przecinaki, jakis dziadek na całym carbonowym sprzecie - łacznie z korbami , oraz ten co wygrał... jakis - ktos , było 8 kółek, na 6 bedac na 5miejscu zerwałem łancuch....
Dzidek otrzymał dyplom, zarabisty model szosowki, oraz pseudo pradnik rowerzysty, no i MEGE puchar jakich nawet na mazovii za 1 w generalce nie dawali...
No i ta kiełbaska i herbatka.... I wszystko za 5 zeta
U mnie było 9, czy 10, w tym Atlas Z Legionu, przecinak nad przecinaki, jakis dziadek na całym carbonowym sprzecie - łacznie z korbami , oraz ten co wygrał... jakis - ktos , było 8 kółek, na 6 bedac na 5miejscu zerwałem łancuch....
Dzidek otrzymał dyplom, zarabisty model szosowki, oraz pseudo pradnik rowerzysty, no i MEGE puchar jakich nawet na mazovii za 1 w generalce nie dawali...
No i ta kiełbaska i herbatka.... I wszystko za 5 zeta
MTB + /\/\/\/\/\ =
- dzidek
- Mam zdecydowanie za duzo czasu...
a no udało się jakoś nie być ostatnim...
Model szosówki jest zarąbisty można nawet pedałować i się kółko kręci
A co do pucharu to dumnie stoi na półce zawsze to drugie miejsce
Acha no i ludzie z tej kategorii co Carloz startował widziałem że dostali jakiś worek z Isostarem lub innym cudem
I jak to Carloz napisał wszystko za 5zl...
p.s. podobno kiedyś startowało tam kilkaset osób i można było wygrać telewizory... Nie to co na mazovi...
Model szosówki jest zarąbisty można nawet pedałować i się kółko kręci
A co do pucharu to dumnie stoi na półce zawsze to drugie miejsce
Acha no i ludzie z tej kategorii co Carloz startował widziałem że dostali jakiś worek z Isostarem lub innym cudem
I jak to Carloz napisał wszystko za 5zl...
p.s. podobno kiedyś startowało tam kilkaset osób i można było wygrać telewizory... Nie to co na mazovi...
gg: 6607845